PROGRAMES D'AQUESTA TEMPORADA
Memòries de la tele - Recorda el concurs "Sin Vergüenza"2 de març

El concurs "Sin Vergüenza"

El programa "Memòries de la tele" fa memòria del concurs més desvergonyit de la televisió "Sin Vergüenza". Era un concurs presentat per l'actriu Ángeles Martín. L'equip del programa ha entrevistat la seva presentadora Ángeles Martín per parlar de les anècdotes i les curiositats d'aquest concurs.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Santa Coloma de Gramenet perquè els seus ciutadans ens parlin dels cotxes de la nostra vida .

I a la Butaca els veïns de Torelló ajudaran a presentar el programa.

Memòries de la tele - Recorda Rafael Anglada23 de febrer

Recorda Rafael Anglada

"Memòries de la tele" recorda Rafael Anglada (1921-1993), un actor de caràcter que va intervenir en nombrosos dramàtics de TVE a Catalunya. 

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita La Garriga per repassar la trajectòria del periodista i humorista Queco Novell.

I a la Butaca els veïns de Cubelles ajudaran a presentar el programa.

Memòries de la tele - "Cuestión Urgente"16 de febrer

"Cuestión Urgente"

El realitzador de "Cuestión Urgente", Esteve Duran, farà memòria d'aquest programa, que va abordar temes ignorats pel gran públic a causa del silenci oficial en ple franquisme. 

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita el temple de la Sagrada Família per parlar de la seva història.

I a la Butaca els veïns de Llinars ajudaran a presentar el programa.

Memòries de la tele - L'actriu Anna M. Barbany i Los Morancos9 de febrer

L'actriu Anna M. Barbany i Los Morancos

L'actriu Anna M. Barbany explica els dramàtics i concursos en que va participar de TVE Catalunya i els anècdotes que recorda. A més, el programa també repassa els pas de Los Morancos, els germans César i Jorge Cadaval.

 

"Memòries de la tele" repassa en aquesta edició la trajectòria d'Anna M. Barbany a TVE Catalunya. Barbany explica els seus inicis, lligats als inicis de TVE, i algunes anècdotes d'aquella època.

Memòries de la tele - "Canciones de una vida"2 de febrer

José Luis Barcelona i "Canciones de una vida"

"Memòries de la Tele" recorda el programa musical "Canciones de una vida", amb el seu presentador José Luis Barcelona.

El programa repassava la vida musical d'artistes com: el Dúo Dinámico, Salomé, José Guardiola, Ramon Calduch, Karina, Los Sírex...

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz parla amb els ciutadans de L'Hospitalet de Llobregat d'un dels seus veïns, el cuiner Ferran Adrià que va néixer en aquesta ciutat.

I a la Butaca els veïns de Cardedeu ajudaran a presentar el programa.

Memòries de la tele - "Querido Cabaret"26 de gener

Guillermina Motta i "Querido Cabaret"

"Querido Cabaret" va ser un programa, emès el 1990, que combinava la ficció amb la música. Dirigit i interpretat per Guillermina Motta, comptava amb altres actors de gran vàlua com ara Ovidi Montllor, Jordi Teixidor i Teresa Manresa.

Memòries de la tele - Els reporters gràfics de Girona19 de gener

Els reporters gràfics de Girona

"Memòries de la tele" entrevista un dels professionals que es mou rere la càmera: Miquel Sans.

Memòries de la tele - Homenatge a l'antic Molino12 de gener

Homenatge a l'antic Molino

"Memòries de la tele" ret homenatge aquesta setmana a un dels teatres de varietats més populars de Barcelona: El Molino.

Memòries de la tele: Els pallassos de "Trilocos"5 de gener

Els pallassos de "Trilocos"

"Trilocos" va ser una idea original de Miliki, un dels famosos pallassos, que juntament amb Gaby, Fofó i Fofito va portar el circ a TVE des de l'any 1965, amb el seu crit de guerra "¿Cómo están ustedeeeees?" i cançons com ara "La gallina Turuleta", "Don Pepito" o "Susanita".

Memòries de la tele: "Esta noche con..."29 de desembre

Una joguina, una il.lusió i "Esta noche con..."

 "Esta noche con...": un dels espais musicals emblemàtics del director i realitzador d'origen austríac Artur Kaps: A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz parla amb l'ajuda dels veïns de Barcelona de les campanyes solidàries "Una joguina, una il·lusió". I a la Butaca els ciutadans de Martorell ajudaran a presentar el programa.

Memòries de la tele: "La carretera es de todos" i el periodista Carles Sentís22 de desembre

"La carretera es de todos" i el periodista Carles Sentís

"Memòries de la tele" aquesta setmana rel programa de seguretat vial "La carretera es de todos" amb el seu realitzador Sergi Schaff i ret homenatge al periodista Carles Sentís

Memòries de la tele: Peret i Germans Calatrava15 de desembre

Peret i els Germans Calatrava

El cantant Peret, conegut com el rei de la rumba catalana, ha fet una carrera molt lligada a TVE i va fer conegudes del gran públic les seves cançons: "Borriquito", "Lágrima", "Canta y sé feliz" o "Ni fu ni fa", per exemple. A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz parla amb l'ajuda dels veïns de Castelldefels dels germans Calatrava.

Memòries de la tele desvetlla la tasca dels professionals del Departament d'Ambientació Musical1 de desembre

Ambientació Musical

"Memòries de la tele" aquesta setmana desvetlla les intimitats del departament d'ambientació musical de televisió. També, amb l'ajuda del presentador Pedro Macia, "Memòries de la tele" repassa algunes de les estafes que van sortir al programa "Investigación en marcha". 

Memòries de la tele recorda a Miguel GilaDimecres, 24 de novembre

L'humor de Miguel Gila, recordat per Andreu Buenafuente

Memòries de la tele ret un homenatge al gran humorista Miguel Gila (1919 -2001). Un altre gran còmic, Andreu Buenafuente, dóna la seva visió de Gila: ens explica com el va conèixer, quines eren les característiques del seu humor. A més Buenafuente es declara gran admirador dels monòlegs de Miguel Gila.

Memòries de la tele recorda els informatius dels anys 8010 de novembre

Els informatius dels anys 80

"Memòries de la tele" repassa els primers informatius de TVE Catalunya que en plena Transició van informa en català a una audiència desinformada pel règim franquista.

Memòries de la tele recorda "¿Lo conoce usted?"Dimecres, 3 de novembre

Memòries de la tele recorda "¿Lo conoce usted?"

Presentat per Pedro Ruíz, el programa "¿Lo conoce usted?" tenia un format molt original que consistia en una entrevista a un personatge popular, un concurs i unes entrevistes al carrer que giraven a l'entorn del personatge entrevistat. Pel programa van passar convidats que en aquells anys, els setanta, eren molt coneguts, com ara Fernando Rey, Lola Flores, Ladislao Kubala, Álvaro de la Iglesia, Concha Velasco, Mary Santpere i Manolo Escobar, entre d'altres.

Memòries de la tele recorda "Esta es su vida"Dimecres, 27 de octubre

Memòries de la tele recorda "Esta es su vida"

Ricard Fernández Deu explica algunes anécdotes i algunes de les seves entrevistes; des de Terenci Moix, Ladislao Kubala, Severo Ochoa, Sara Montiel, Imperio Argentina i Jaime Vilallonga. A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz recorda amb l'ajuda dels veïns d'Esparreguera la trajectòria de Carles Sans, Paco Mir i Joan Gracia: el Tricicle.

Memòries de la tele recorda "La casa por la ventana"dimecres 20 d'octubre

Recordem "La casa por la ventana"

"Memòries de la tele" repassa aquesta setmana l'espai "La casa por la ventana" amb la Regina Do Santos, la Lloll Bertran i el seu realitzador Miquel Fortuny.

Memòries de la tele recorda el casament de la Infanta Cristina i Iñaki UrdangarínDimecres, 13 d'octubre

La boda reial de l'Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín, a Barcelona

El casament de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín a la Catedral de Barcelona va mobilitzar la Ciutat Comtal l'octubre de 1997. El realitzador encarregat de retransmetre la cerimònia, Javier Montemayor, explica com recorda aquell casament reial i algunes anècdotes de l'emissió.

Memòries de la tele: Recorda el periodista Jordi EstadellaDimecres 6 d'octubre

Homenatge a Jordi Estadella

Memòries de la tele recorda aquesta setmana el pas del periodista Jordi Estadella per TVE. I el Memòries del carrer rememora Floquet de Neu amb els visitants del Zoo de Barcelona.

29 de setembre de 2010

Homenatge a la trajectòria d'Artur Kaps

El Memòries de la Tele presentat des de La Butaca pels habitants de Calafell, torna ple de records, amb un homenatge a la trajectòria d'Artur Kaps, com a director i realitzador de programes de TVE. El Memòries del Carrer, amb el nostre reporter Raül Díaz, es desplaça a Sant Adrià de Besòs, on recordan Barragan, el popular personatge dels 90.

Memòries de la tele: Júlia Otero i el seu programa "La Ronda"Dimecres, 22 de setembre de 2010

Júlia Otero i el seu programa "La Ronda"

Els veïns de SANT ANDREU DE LA BARCA presenten el programa Memòries de la Tele. Parlem del programa La Ronda amb Júlia Otero. I al Memòries del Carrer recordem el programa infantil Barri Sèsam amb els veïns de SANTA PERPÈTUA DE MOGODA.

Vídeos de la temporada 2009-2010
Memòries de la tele (3/07/2010): Força Barça

(3/07/2010): Força Barça

Memòries de la Tele, presentat des de La Butaca pels habitants de Begur, tanca temporada repassant la trajectòria de l'estilista Lluís Llongueras a través dels programes en què ha participat. Amb ell també veiem com, amb els anys, han anat canviant els pentinats. També recuperarem el programa esportiu d'humor Força Barça, amb l'actor Xavier Martín, i el periodista i actor Sergi Mas. El Memòries del Carrer, amb el nostre reporter Raül Díaz, es desplaça a Cerdanyola del Vallès, on ens explicaran què miren per la tele a l'estiu, si és que la miren.

Memòries de la tele (27/06/2010): Giravolt

(27/06/2010): Giravolt

A aquest Memòries de la Tele, presentat des de La Butaca pels habitants de Palamós, repassarem la trajectòria de l'actriu Maife Gil a TVE a Catalunya. També recuperarem el programa Giravolt, un dels espais emblemàtics de Televisió Espanyola a Catalunya. El Memòries del Carrer, amb el nostre reporter Raül Díaz, es desplaça a L'Hospitalet de Llobregat, on els veïns parlaran dels Freaks de la Tele.

Memòries de la tele (19/06/2010): "Per molts anys"

(19/06/2010): "Per molts anys"

Aquesta setmana protagonitza la primera part del "Memòries de la tele", el magazine de Rosa Maria Sardà, "Per molts anys".

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Granollers per recordar la cantautora Guillermina Mota. I a la Butaca els ciutadans de Puigcerdà ajudaran a presentar el programa.

Memòries de la tele (12/06/2010): La plaça del diamant

(12/06/2010): La plaça del diamant

Al aquest Memòries de la Tele, presentat pels veïns de SANT FELIU DE GUÍXOLS, parlem amb l'actriu Margarida Minguillon, que va participar en nombrosos dramàtics de TVE Catalunya. També recuperarem la gala de "La Extraña Pareja" que va aconseguir un rècord "guiness" aplegant a més de 15.000 persones i que va retransmetre la nostra cadena. Recordarem la sèrie "La plaça del Diamant" a la mateixa plaça i els seus veïns a BARCELONA.

Memòries de la tele (29/05/2010): Salomé i Pepe Rubianes

(29/05/2010): Salomé i Pepe Rubianes

A aquest Memòries de la Tele, presentat pels veïns de LA BISBAL DE L'EMPORDÀ, repassem la trajectòria d'Emiliano Moro, realitzador de programes com "Tot Art", "El castell dels tres dragons", 'Continuarà' i "El escarabajo verde". També parlem amb Salomé del programa de records 'Tal como éramos' . El Memòries del Carrer recorda l'humorista Pepe Rubianes amb els veïns de PARETS DEL VALLÈS.

Memòries de la tele (22/05/2010): Pep Guardiola, presentador al programa "Fantàstic"

(22/05/2010): Pep Guardiola, presentador al programa "Fantàstic"

A aquest Memòries de la Tele, presentat pels veïns de SANTPEDOR, repassem la trajectòria de l'actor Sergi Mateu a Televisió Espanyola a Catalunya. Amb el periodista Quique Guasch recordarem la faceta com a presentador de Pep Guardiola al programa "Fantàstic", el primer programa que va aconseguir que cinc futbolistes de equips de primera es posessin davant de les càmeres. El nostre reporter Raül Díaz visita BADALONA on parlarem de "El Conde de Montecristo"

Memòries de la tele (15/05/2010): Ovidi Montllor

(15/05/2010): Ovidi Montllor

A aquest Memòries de la Tele, presentat pels veïns de BLANES, repassarem les primeres aparicions televisives de la humorista Lloll Bertràn. També farem un homenatge a l'Ovidi Montllor, cantautor i un dels actors més destacats de TVE a Catalunya. El Memòries del Carrer recordarà l'assalt al Banc Central des d'allà mateix, la Plaça Catalunya de Barcelona.

Memòries de la tele: El xou de la familia Pera (01/05/2010)

(01/05/2010): El xou de la familia Pera

Memòries de la Tele, presentat pels veïns de VALLS, repassa la trajectòria de la periodista i presentadora Carme Ros a TVE Catalunya. També recupera la sèrie d'humor "El xou de la familia Pera" amb l'actor Joan Pera. El nostre reporter Raül Díaz recorda el cantant i presentador Pere Tàpies amb els ciutadans de CASTELLBISBAL.

Un romàntic recorregut per Catalunya

(24/04/2010): Un romàntic recorregut per Catalunya

Memòries de la Tele, presentat pels veïns de TORDERA, recorda amb l'actor Martí Galindo. El veurem fent de follet, de vampir, de fantasma, de nen i en altres papers que han marcat la seva trajectòria. També recuperarem el programa 'Teledues en globus', en un romàntic recorregut per Catalunya. I el Memòries del Carrer repassa la trajectòria de Jose Luis Barcelona amb els veïns de Ripoll.

La dama de les camèlies

(11/04/2010): Memòries de la tele

En el pròxim Memòries de la Tele, presentat pels habitants de Figueres, repassem la trajectòria d'Ernest Riveras a TVE Catalunya i recuperarem un dels dramàtics més romàntics: 'La dama de les camèlies'. I el Memòries del Carrer recorda amb els sabadellencs el presentador Pedro Ruiz.

Memòries de la tele - 20 març

(20/03/2010): Julia Otero, Jordi Solanas i Pedro Ruiz

Memòries de la tele entrevista a Júlia Otero perquè ens evoqui aquelles entrevistes en les quals confrontava a dos coneguts personatges en el programa de Las Cerezas. A més, ens hem trobat amb Jordi Solanas, realitzador, entre d'altres, de programes com Ven al paralelo, amb Sara Montiel; Tribunal Popular; Tal cual, amb Àngel Casas; Zona Franca i La noche abierta, amb Pedro Ruiz. El programa d'avui ha estat presentat amb l'ajuda dels veïns de Terrassa.

Memòries de la tele - 13 de març

(13/03/2010): Memòries de la tele

Aquest Memòries de la Tele, presentat pels veïns de BADALONA, repassem la trajectòria de la periodista Llúcia Oliva, especialitzada en investigació històrica i informació internacional. També recuperem el programa ¿Varietats¿ de la mà de Frank Dubé. El Memòries del Carrer recorda el programa Força Barça amb els veïns de CORNELLÀ.

Recordem la presentadora Irene Mir

(6/03/2010): Recordem la presentadora Irene Mir

Al pròxim Memòries de la Tele, presentat des de La Butaca pels habitants de BARBERÀ DEL VALLÈS, repassarem la trajectòria de la periodista Marta Cáceres a TVE a Catalunya. També recuperarem el programa 'De Carne y Hueso', amb Àngel Alonso. El Memòries del Carrer, amb el nostre reporter Raül Díaz, es desplaça al barri de l'EIXAMPLE de Barcelona, on els veïns recordaran la presentadora Irene Mir.

Memòries de la tele: 27 febrer

27 febrer: Lucrecia ens explica com va ser per ella presentar 'Lunnis' a TVE

Lucrecia ens explica com va ser per ella presentar 'Lunnis' a TVE Catalunya. També recordem el documental '23-F: jo hi era' de 'granangular.cat' del 2006 i parlem amb l'autora, Lurdes Cortès. A Memòries del Carrer, Raül Díaz xerra de la cantant Núria Feliu amb els veïns de Sants. I la gent del Prat de Llobregat ajuda a presentar el programa.

cercador de programes

Ja podeu buscar tots aquells continguts que desitjeu tornar a veure. Únicament heu d'escriure el que busques en el camp "Cercar vídeos"  i clicar  "cerca"

Cercar vídeos

Vols dir-nos quelcom? escriu al nostre e-mail

Espacio reservado para promoción
cid:825