Enlaces accesibilidad

Oriol Junqueras a 'El Debat de La 1'

  • Dijous 6 d'abril a partir de les 23:55 hores a La 1, Quim Barnola entrevista el vicepresident i conseller d'Economia de la Generalitat
  • A la tertúlia participen Ferran Espada, Martí Saballs, Jordi Mercader, Maria Vila, Nacho Martín Blanco i Andreu Mayayo

Por
El Debat de La 1 - Oriol Junqueras - 06/04/17

Aquesta setmana "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, analitzarà amb Oriol Junqueras els pressupostos de la Generalitat i la suspensió per part del TC dels articles referents al referèndum així com temes de l’economia catalana. I com cada dijous, repassarà l'actualitat política de la setmana amb els analistes habituals del programa.

Aquesta setmana Quim Barnola entrevistarà al Vicepresident i conseller d'Economia de la Generalitat, Oriol Junqueras. Parlaran de l'actualitat política, dels pressupostos de la Generalitat i de la suspensió per part del Tribunal Constitucional dels articles referents al referéndum. També analitzaran el creixement de l'economia catalana i el futur dels sectors productius a Catalunya.

Per repassar l'actualitat política, participaran a la tertúlia Ferran Espada, Martí Saballs, Jordi Mercader, Maria Vila, Nacho Martín Blanco i Andreu Mayayo.

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.