Enlaces accesibilidad
Dimecres 13 de novembre a les 18:10h i dissabte 16 a les 15:05h a La 2

El novè capítol de 'Bany compartit', aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

Per
Imatge d'un moment del novè capítol de 'Bany Compartit' on la Greta toca el violoncel
'La pau del violoncel' a 'Bany Compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquest dimecres s'emet el novè capítol de 'Bany compartit' amb les històries 'Rosa for President', 'Emprenedores' i 'La pau del violoncel'.

'Rosa for President'

L’ascensor s’ha tornat a espatllar i l’escala de l’edifici sempre està bruta. El president de l’edifici on viuen és un inútil i la Rosa vol proposar un canvi presentant-se com a la nova Presidenta de la comunitat. Comença una campanya, però finalment guanya la veïna Manolita, gràcies a les seves promeses “populistes”.

'Emprenedores'

L'Alícia i la Manu estan fartes de cites que no funcionen i se'ls acudeix una idea. Que passaria si poguessis consultar comentaris que han deixat la gent sobre les persones amb les quals has quedat? Com si fossin un restaurant? Al pis comença la polèmica. És això ètic? I les emprenedores estan disposades a tastar la seva pròpia medicina?

Imatge d'un moment del novè capítol de 'Bany Compartit' on l'Alícia i la Manu apareixen treballant amb l'ordinador

'Emprenedores' a 'Bany Compartit' COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA

'La pau del violoncel'

La Greta intenta descobrir algun talent seu nou, que l'ajudarà al fet que l'agafin als càstings. No para de provar coses, però cap se li dóna bé. Quan arriba amb un violoncel, l'Alícia i la Rosa, fartes, fan veure que els encanta com ho fa. La Manu, que també l'ha sentit, està convençuda que sí que té un gran talent musical.

RTVE

anterior siguiente