Enlaces accesibilidad
Dissabte 25 de maig a les 15:05h a La 2

L'actriu Ana Torrent, al 'Punts de vista'

  • Un altre dels protagonistes del programa és el Sant Petersburg Festival Ballet, que representa al Teatre Victòria dos dels seus ballets

Per
Ana Torrent a 'Punts de vista'
Ana Torrent a 'Punts de vista'

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Ana Torrent, proposa els ballets 'Giselle' i 'La bella dorment' i destaca el videojoc 'Gris', la música dels Outer Space i el nou film del director xinès Zhang Yimou 'Sombra'.

Comencem el programa amb l'entrevista de la setmanaMontse Elias parla, al Palau Dalmases, amb l'actriu Ana Torrent, que representa al teatre Goya en companyia de Carmelo Gómez l'obra 'Todas las noches de un día'. Ana Torrent té una llarga trajectòria tant al cinema, com al teatre i la televisió. Al cinema destaquen pel·lícules com 'Tesis', d'Alejandro Amenábar, 'Vacas', de Julio Medem o 'Yoyes', d'Helena Taberna.

Continuem amb la dansa. El Sant Petersburg Festival Ballet representa al Teatre Victòria dos dels seus ballets: 'Giselle' 'La bella dorment', amb la música en directe de l'Hungary Festival Orchestra'. Tot un espectacle de luxe pels amants de la dansa clàssica.

De l'àmbit dels videojocs, 'Punts de vista' destaca 'Gris' un videojoc diferent, poètic i molt interessant, creat com si fos una pel·lícula. Del barceloní 'Nomada Studio', el concepte, el tractament de la imatge i la música de 'Gris' són ben inusuals en el sector. Guardonat amb el prestigiós premi 'Anni, serà present al Sonar+D, el congrés sobre tecnologies creatives.

La proposta musical de la setmana són els Outer Space, un septet barcelonès que va néixer el 2014 i que ara presenta el seu segon disc, 'Into the unknown', un treball ple de bon jazz, soul i funk.

I per acabar el 'Punts de vista' d'aquesta setmana, les brillants i espectaculars imatges de la nova obra mestra del director xinès Zhang Yimou'Sombra' i és tan espectacular com les anteriors 'Hero' 'La casa de las dagas voladoras'.

RTVE

anterior siguiente