Enlaces accesibilidad
Divendres 9 de novembre a les 00:25h a La 1

'Ara i Aquí ' debat divendres si s'ha de legalitzar la marihuana

  • Carlos Fuentes entrevista els diputats Noemí de la Calle i Raúl Moreno, el director científic de la Fundació ICEERS José Carlos Bouso i el catedràtic de farmacologia de la UPF Rafael Maldonado

Per
Carlos Fuentes
Carlos Fuentes

'Ara i Aquí ' és el programa de participació ciutadana i de debat de TVE Catalunya. Està dirigit per Josep Ramon Lluch, presentat per Carlos Fuentes i realitzat per Jordi de Febrer. S 'emet els divendres a la nit a La 1.

www.rtve.es/araiaqui/

@araiaquiTVE

Aquesta setmana el programa de debat 'Ara i Aquí' se centra en 'Marihuana: a favor o en contra de la seva legislació'. Carlos Fuentes analitza el tema amb l'ajuda d'especialistes, tertulians i diferents testimonis del públic.

La marihuana és la droga més consumida al país. La seva prohibició no ha disminuït el consum i la seva legalització podria duplicar-lo. Hi ha metges que l'aconsellen per determinades malalties i d'altres que no estan gens d'acord per por a que augmentin els brots psicòtics. De la mateixa manera, els grups polítics també tenen opinions enfrontades.

Per analitzar el tema, Carlos Fuentes entrevista els diputats Noemí de la Calle de C's i Raúl Moreno del PSC, el director científic de la Fundació ICEERS José Carlos Bouso i el catedràtic de farmacologia de la UPF Rafael Maldonado.

A més,  'Ara i Aquí ' compta com a tertulians amb el cantant i compositor Ramoncín, l'advocada Magda Oranich, la periodista Núria Ferré i el periodista i escriptor Víctor Amela.

RTVE

anterior siguiente