Enlaces accesibilidad
Dimarts 6 de novembre a les 18:10h i divendres 9 de novembre a les 11:20h a La 2

La Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, per dins, a 'Cinc dies a...'

  • Aquesta Facultat es troba entre les 10 millors del món gràcies a la qualitat de la seva docència i de la seva recerca

Per
fac-veterinria-uab-1

'Cinc dies a...' és una sèrie que vol mostrar el que passa de portes endins a llocs o institucions ben coneguts. El programa està dirigit per Soledad Gomis.

www.rtve.es/cincdiesa 

@CincDies

Aquest dimarts, el programa 'Cinc dies a...' s'endinsa a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, que compte amb un hospital veterinari considerat entre els millors d'Europa.

Poca gent sap que la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona es trova entre les 10 millors del món gràcies a la qualitat de la seva docència i de la seva recerca.

La Facultat compta amb un Hospital Veterinariconsiderat entre els millors d’Europa, i amb diverses granges d’animals que permeten una ràpida aplicació pràctica de la teoria apresa a les aules.

La Facultat ens ha acollit duran cinc dies. Hem entrat a les aules, els laboratoris, la biblioteca, l’hospital, els quiròfans i les granges.

També hem descobert un Grau nou e innovador: Ciència i Tecnologia dels aliments.

Hem acompanyat al pastor a passejar el ramat, hem assistit a la necròpsia d’un dofí que havia estat trobat mort al Delta de l’Ebre, hem entrat a la consulta d’un gos amb una pota biònica i hem viscut moltes altres situacions que us resultaran sorprenents.

'Cinc dies a…' la Facultat de Veterinària de la UAB és un capítol de Joan Albert Planell i Dani Martí.

RTVE

anterior siguiente