Enlaces accesibilidad
Dimarts 21 d'agost a les 19:40h a La 2

'Endreçant espais', dimarts, a 'Menja't el món!'

  • Descobrirem la bioconstrucció, una tendència arquitectònica que fa les cases més sostenibles

Per
Marta Vergés presenta 'Menja't el món!'
Marta Vergés presenta 'Menja't el món!'

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els dimarts a les 20h.

www.rtve.es/menjatelmon

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. En el desè capítol 'Endreçant espais' rebrem alguns consells per endreçar els espais i que siguin més harmoniosos.

En aquest capítol, la Marta Vergés s’ha proposat posar ordre a la seva vida. Diuen que el nostre ordre exterior reflecteix el nostre ordre interior. Així que la Marta ha convidat a casa seva la Carol Garcia, una professional de l’ordre, que li explicarà com organitzar la cuina i el lloc de feina perquè siguin més habitables i productius. També coneixerem la Noelia Rubio, una harmonitzadora d’espais que renova el concepte ja desgastat i new age del feng shui. També parlem amb l’arquitecte Gabriel Gomera, expert mundial en sostenibilitat, sobre l’ordre a les ciutats saludables. I coneixerem la Sílvia Ferrer, que va decidir enfocar la seva carrera com a arquitecta cap al model més saludable de la bioconstrucció.

RTVE

anterior siguiente