Enlaces accesibilidad
Diumenge 19 d'agost, a les 13:00 hores, a La 2

L'actor David Verdaguer, protagonista al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras i Judit Martin entrevistaran l'actor, que està vivint un moment dolç tant en l'àmbit professional com en el personal

Per
David Verdaguer visita el plató del 'Programa inesperat'
David Verdaguer visita el plató del 'Programa inesperat'

Al 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

El convidat d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és l'actor David Verdaguer, que repassarà la seva trajectòria.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin.

Nascut a Girona el 1983, David Verdaguer es va donar a conèixer com a reporter graciós, però ha demostrat que el seu ventall com a actor és molt més ampli. Enguany ha rebut el premi Goya com a millor actor de repartiment per encarnar el pare adoptiu de la petita Laia Artigas a 'Estiu 1993' i el premi Sant Jordi de cinematografia pels seus papers a 'Tierra firme' i 'Estiu 1993'. En Sergi Mas conversarà amb l'actor de la seva tasca, i la Judit i en Toni no es voldran perdre l'ocasió de saber com se sent algú quan guanya un premi i improvisaran un lliurament de guardons.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente