Enlaces accesibilidad
Dimecres 1 d'agost a les 20h a La 2

TVE Catalunya ofereix de nou 'La meva mascota i jo'

  • En Martí comença el viatge per buscar mascota i coneix la Lou, una gosseta que busca tòfones
  • La Gisela ens presenta la Margarita, una gateta amb moltes dificultats que li va robar el cor

Per
'La meva mascota i jo'
'La meva mascota i jo'

'La meva mascota i jo' és el nou programa d'animals en català de La 2, presentat per en Martí i la cantant Gisela, s'emet els dimecres a les 20h.

www.rtve.es/lamevamascotaijo

@laMevaMascota

TVE Catalunya ofereix de nou 'La meva mascota i jo', un programa dedicat als animals. Descobrirem animals de companyia, i algunes associacions i entitats que es dediquen a la protecció i la cura dels animals. En el primer capítol en Martí iniciarà la recerca de la seva mascota ideal per tot Catalunya i la Gisela ens revelarà els secrets de la Lliga per a la Protecció d'Animals i Plantes de Barcelona.

‘La meva mascota i jo’ és un programa d'animals diferent. Dividit en tres parts, per un cantó, seguim la pista d'en Martí, un noi que busca la mascota més divertida, tendra i original de Catalunya. D'altra banda, la cantant i actriu Gisela ens descobrirà diferents aspectes del món relacionat amb els animals de companyia, com la tasca que realitzen els centres que cuiden i recuperen animals ferits. I finalment, donarem veu a personatges coneguts, que ens presentaran la seva mascota i ens explicaran què representa per ells. Tot això, acompanyat de les imatges més divertides descobertes a les xarxes i enviades pels nostres espectadors. A en Martí l'acompanyarà una veu en off una mica diferent, interpretada per la periodista Sílvia Tarragona. Serà una veu conscient de ser-ho i els personatges que apareixen en pantalla, com en Martí, la sentiran i hi interactuaran.

La Gisela i la Margarita RTVE

En el primer capítol del programa, en Martí emprèn la recerca de la seva mascota ideal i coneixerà la Lou, una gossa que busca tòfones. Per la seva banda, la Gisela ens presentarà la Margarita, una gateta molt especial. I precisament la Gisela serà qui ens acompanyarà a visitar la Lliga per a la Protecció d’Animals i Plantes de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente