Enlaces accesibilidad
Divendres 15 de juny, a les 20:05 hores, a La 2

Andy y Lucas, divendres 15, al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras i Judit Martin entrevistaran els músics, que tornen a l'actualitat musical amb el nou disc 'Nueva vida'

Per
Andy y Lucas amb Sergi Mas al photocall del 'Programa inesperat'
Andy y Lucas amb Sergi Mas al photocall del 'Programa inesperat'

Al 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

Els convidats d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' són Andy y Lucas. Els músics de Cadis recordaran els seus inicis i repassaran els seus grans èxits.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González Lillo, Anna Gras i Judit Martin.

Nascuts el 1982 a Cadis, Andy y Lucas es coneixen des de petits. Van anar junts a l'escola del barri de La Laguna de Cadis, on ja compartien l'afició per la música. Van publicar el seu primer treball Andy&Lucas al 2003, i aquell estiu 'Son de amores' es va convertir en la cançó de l'estiu. La seva fama es va estendre pels països llatinoamericans. Actualment estan escrivint la seva biografia i acaben de publicar l'àlbum 'Nueva vida'. En Sergi Mas conversarà amb els músics del canvi de ritmes per adaptar-se als nous temps sense perdre l'essència i hi presentaran el seu nou single 'Para que bailes conmigo'.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

RTVE

anterior siguiente