Enlaces accesibilidad
Dijous 17 de maig a les 20:25h a La 2 i dissabte 19 de maig a les 17h a Ràdio 4

El Petit de Cal Eril, dijous a 'Músics'

  • Goyo Prados parla amb els membres del grup, autors de sis discos, que en poc més de deu anys han deixat la petjada del pop metafísic

Per
El Petit de Cal Eril a 'Músics'
El Petit de Cal Eril a 'Músics'

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup El Petit de Cal Eril, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu darrer disc, titulat en forma de triangle "△".

Dijous,  'Músics' compta amb una veu sensible i inquieta Joan PonsEl Petit de Cal Eril són cinc músics, sàviament dirigits per Pons, que per funcionar beuen del factor sorpresa. Un grup tan compromès que mai oblida que públic i escena han de vibrar.

El Petit de Cal Eril a 'Músics' tve

Goyo Prados parla amb els membres d'El Petit de Cal Eril, autors de sis discos, que en poc més de deu anys han deixat la petjada del pop metafísic. Un estil amb ADN propi, un somni de músics.

El Petit de Cal Eril a 'Músics' tve

RTVE

anterior siguiente