Enlaces accesibilidad
Divendres 16 de març a les 9:30h a Ràdio 4

L'exconseller Santi Vila, militant del PDeCAT a 'El matí a Ràdio 4'

  • El professor de Finances de la UPF, Marc Murtra i el director del diari "Ara", David Miró acompanyen Ramon Castelló a la "Tertúlia d'actualitat"

Per
ramon-castell-director-de-el-mat-a-rdio-4
ramon-castell-director-de-el-mat-a-rdio-4

'El matí a Ràdio 4' és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló, condueix la "Tertúlia d'actualitat" amb l'assessor en fusions i adquisicions i professor de finances de la UPF Marc Murtra i amb el Sots director del diari “Ara”, David Miró.

"L’entrevista d’actualitat" té com a protagonista l'exconseller d'Empresa i Coneixement del Govern de la Generalitat, Santi Vila.  L'actual militant del PDeCAT és doctor en Història Contemporània i l'autor del llibre “D’herois i traïdors. El dilema de Catalunya, atrapada entre dos focs”. El director del programa, Ramon Castelló comenta amb ell el sentit del seu llibre i l'actualitat política catalana.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de 'El matí a Ràdio 4 '.

RTVE

anterior siguiente