Enlaces accesibilidad
Dilluns 12 de febrer a les 20:00h a La 2

Torna la Champions a 'El Rondo'

  • Els tertulians del programa seran Julio Salinas, Alfredo Martínez, François David, Francesc Via Gemma Martos i José Miguel Villarroya

Por
albert-lesn
albert-lesn

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

El continent europeu es prepara per viure els vuitens de final de la Champions més apassionants dels darrers anys, en els que els encreuaments del Barça i el Reial Madrid tindran un paper protagonista.

El Santiago Bernabéu serà l’escenari en el que el París Saint Germain intentarà frustrar les aspiracions blanques en l’única competició en la segueix viu. A més, l’emocionant xoc del Barça amb el Chelsea anglès ja comença a escalfar-se i cada cop són més els que pensen en el conjunt de Valverde com en el gran favorit per guanyar la màxima competició continental.

A la tertúlia esportiva de ‘La 2’ de TVE Catalunya analitzarem la situació amb els millors especialistes: l’exjugador del FC Barcelona Julio Salinas, el cap d’esports d’Onda Cero Catalunya Alfredo Martínez, el corresponsal de Le Parisien François David, el director i presentador de Pericos online Francesc Via i els periodistes madridistes Gemma Martos i José Miguel Villarroya.

RTVE

anterior siguiente