Enlaces accesibilidad
Divendres 5 de gener de 2018 a partir de les 18:15 hores a La 1

TVE Catalunya celebra amb Gisela, Àngel Pons i Sergi Mas l'arribada dels Reis Mags a Barcelona, amb un karaoke inclòs

  • TVE Catalunya retransmet l'arribada dels Reis d'Orient per La 1 a partir de les 18:15 hores, amb el mateix fil conductor que la Cavalcada de Barcelona: 'Netegem els malsons'
  • El periodista de TVE Àngel Pons i la cantant Gisela presenten la cavalcada acompanyats de Sergi Mas, Toni González, Anna Gras i Jordi Vila
  • A més, Gisela cantarà tres cançons a l'escenari de TVE a Plaça Catalunya
  • I a partir de les 15:30h els nens i nenes podran participar al karaoke de TVE Catalunya i cantar la seva cançó preferida
  • La cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.cat/directe i pel facebook de TVE Catalunya i a les xarxes socials amb l'etiqueta #ReisTVE

Per
 Àngel Pons i Gisela
Àngel Pons i Gisela tve

Com ja és tradicional, TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient, que arribaran en vaixell al Moll de la Fusta i després desfilaran pels carrers de la ciutat. Enguany, TVE Catalunya ha preparat una festa amb un set i un escenari a la plaça de Catalunya per esperar l'arribada dels Reis. Els presentadors Àngel Pons i Gisela, que també actuarà a l'escenari, estaran acompanyats per Toni González i Anna Gras. A més, connectaran amb Jordi Vila per retransmetre l'arribada dels Reis Mags al Port. I per acabar comptaran amb la col·laboració de Sergi Mas, presentador del 'Programa Inesperat'.

TVE Catalunya vol fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Un any més, TVE Catalunya farà un gran desplegament per oferir en directe per La 1 a les 18:15h l'arribada dels Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a bord del vaixell de Santa Eulàlia al Moll de la Fusta i desfilaran pels carrers del centre de la ciutat.

A Plaça Catalunya hi haurà instal·lat el set de TVE on des de les 15:30h els nens i nenes que vulguin podran participar en un karaoke per cantar les seves cançons preferides, i poder veure els seus vídeos durant la retransmissió de la Cavalcada.

A les 18:15h començarà la retransmissió amb el periodista de TVE Àngel Pons i la cantant Gisela, i l'ajuda a peu de carrer dels actors del 'Programa Inesperat' Toni González i Anna Gras. Els dos actors seguiran el lema d'enguany de la Cavalcada de Barcelona 'Netegem els malsons' i es convertiran en investigadors amb una missió: acabar amb els malsons dels nens i nenes.

Àngel Pons connectarà amb el periodista de TVE Jordi Vila que des del Moll de la Fusta retransmetrà l'arribada dels tres Reis Mags, que arriben per mar a bord del vaixell Santa Eulàlia i intentarà parlar amb algun del Reis per conèixer de primera mà com es preveu la nit repartint regals.

A més, a l'escenari de TVE actuarà Gisela, que cantarà la cançó "Aquella estrella de allá" de la pel·lícula "Peter Pan", la cançó del film "Frozen" i de "La Bell i la Bestia".

I per acabar, el presentador del 'Programa Inesperat' Sergi Mas, participarà en la cloenda de la retransmissió.

L'emissió de la Cavalcada es podrà seguir en directe pel web rtve.cat/directe, també es podrà veure en streaming a través del Facebook de TVE Catalunya (https://es-es.facebook.com/tvecatalunya/). I a les xarxes socials es podrà seguir amb el hashtag #ReisTVE.

La cavalcada de RTVE Catalunya està presentada per Àngel Pons i Gisela amb la col·laboració de Sergi Mas, de l'actor Toni González, de l'actriu Anna Gras i del periodista de TVE Jordi Vila'Netegem els malsons' està dirigit Paola Callieri i realitzat per Alfonso Rodríguez i Arancha Soroa amb producció executiva de Javier González i amb producció de Carlos Grima Núria Raja.