Enlaces accesibilidad
Eleccions autonòmiques catalanes del 21-D. Dijous 14 de desembre

Miquel Iceta, Ramon Espadaler, Pilar Calvo, Lorena Roldán, José María Espejo Saavedra i Xavier García Albiol, dijous a RTVE

  • A La 1 de TVE Catalunya entrevisten Lorena Roldán de Ciutadans a les 8:00h.
  • A 'Los desayunos de TVE' parlen amb Miquel Iceta del PSC i amb Xavier García Albiol del PPC a partir de les 9:00h. a La 1
  • 'La Noche en 24' al Canal 24 Horas tindrà a José Mª Espejo Saavedra a les 22:30h
  • 'Las mañanas de RNE' entrevista Ramon Espadaler del PSC a partir de les 8:30h.
  • L'informatiu '24 Horas' de les 19:30h de Radio Nacional comptarà amb Pilar Calvo de JxCat

Per
quim-barnola
quim-barnola

www.rtve.es/noticias/elecciones-catalanas/

Els espais informatius de TVE, el Canal 24 Horas i RNE entrevistaran el dijous 14 de desembre a diferents representants dels partits JxCat, PSC, Ciutadans i del PPC de cara a les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del 21-D. A La 1 de TVE Catalunya entrevisten Lorena Roldán; a 'Los desayunos de TVE' parlen amb Miquel Iceta i Xavier García Albiol; a 'La noche en 24' al Canal 24 Horas l'entrevistat serà José Mª Espejo Saavedra. A 'Las mañanas de RNE' tindran a Ramon Espadaler i a l'informatiu de la tarda '24 Horas' parlaran amb Pilar Calvo de JxCat.

La 1 (TVE Catalunya),  Quim Barnola entrevista Lorena Roldán de Ciutadans,  a partir de les 8:00h. i en desconnexió per a Catalunya.

'Los desayunos de TVE', en directe des de Barcelona, Sergio Martín parla amb Miquel Iceta del PSC i amb Xavier García Albiol del PPC, a partir de les 9:00 a La 1.

'La Noche en 24' al Canal 24 Horas Víctor Arribas entrevista José Mª Espejo Saavedra de Ciutadans a partir de les 22:30h.

'Las mañanas de RNE' Alfredo Menéndez entrevista Ramon Espadaler del PSC a partir de les 8:30h.

A partir de les 19:30 hores i també a Radio Nacional de España, Miguel Ángel Domínguez entrevista a l'informatiu '24 Horas' Pilar Calvo de Junts per Catalunya.

RTVE

anterior siguiente