Enlaces accesibilidad
Dimecres 11 d'octubre a les 20:05 hores a La 2

'Amb identitat' es centra en les qualitats de la tonyina vermella i en les fruites i llaminadures saludables

  • Coneixerem com és la tonyina vermella, com es pot pescar d'una manera sostenible i com es controla la qualitat del producte
  • El programa explica també com es conrea la fruita d'os a les comarques lleidatanes, com es recull i com es controla la qualitat

Por
amb-identitat2
amb-identitat2

'Amb identitat' és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.

Aquest dimecres 'Amb identitat' emet dos capítols amb consells per afavorir la nostre vida quotidiana. Sabrem com es pot pescar la tonyina vermella d'una manera sostenible i com es conrea la fruita d'os a les comarques lleidatanes.

La tonyina vermella, un dels productes estrella del Mediterrani

La tonyina vermella és un dels peixos més valorats tant pel seu sabor com per les seves propietats nutritives. Coneixerem com és la tonyina vermella, com es pot pescar d'una manera sostenible, com es controla la qualitat del producte, com podem saber si la tonyina és bona i veurem dues maneres ben diferents d'elaborar aquest preuat peix.

Les fruites, llaminadures saludables de la natura

La fruita és un dels aliments més indispensables en una dieta rica i variada. Coneixerem com es conrea la fruita d'os a les comarques lleidatanes, com es recull i com es controla la qualitat, veurem què tenim en compte a l'hora de comprar fruita i què hauríem de valorar i descobrirem una manera diferent de consumir fruita.

'Amb identitat' descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente