Enlaces accesibilidad

Dilluns 17 de juliol arrenca la programació d'estiu de Ràdio 4

  • L'emissora manté la versió estiuenca dels magazines "El matí a Ràdio 4", "Anem de tarda" i "Amic i coneguts"
  • Emet una programació especial per commemorar els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92
  • Recupera alguns programes emblemàtics dels 40 anys de l'emissora com "Ultimàtum a la terra" de Berto Romero i Rafel Barceló

Per
rne4 rgb pos
rne4 rgb pos

Dilluns 17 de juliol comença la programació d'estiu de Ràdio 4 amb la versió més estiuenca dels magazines del matí i de la tarda i uns especials pels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona. A més, celebra els 40 anys de l'emissora recuperant alguns dels programes més emblemàtics de Ràdio 4.

A partir del 17 de juliol, arrenca la programació d'estiu de Ràdio 4 amb la versió estiuenca dels seus magazines "El matí a Ràdio 4" (de dilluns a divendres a les 9h), "Anem de tarda" (de dilluns a divendres a les 16h) i "Amics i coneguts" (dissabte i diumenge a les 12h) i aposta per recuperar de l'arxiu de l'emissora alguns dels programes més emblemàtics, coincidint amb el 40 aniversari.

De dilluns a divendres a les 18h s'emetrà "Ultimàtum a la terra", un programa d'humor presentat per Berto Romero i Rafel Barceló en el que es recrea una invasió extraterrestre. La primera emissió va ser l'any 2003.

A més, coincidint amb els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, Josep Mª Rubí al capdavant de l'equip d'esports de l'emissora, ha elaborat unes peces informatives en les que es recorda què va passar aquells dies, entre el 25 de juliol i el 9 d'agost del 92.

El cap de setmana es mantenen dos programes culturals de capçalera, com són "Va de cine" (diumenge a les 14h) amb Conxita Casanovas i "Wonderland" (dissabte i diumenge a les 15h) amb Rosa Gil.

I seguint amb la commemoració dels 40 anys de Ràdio, l'emissora remetrà "Ràdio 4 a casa" (dissabte a les 14h), un programa en el que tenen veu els protagonistes històrics de l'emissora i "Com sonava" (dissabte i diumenge a les 19h) un recordatori sonor de la seva història.

El 4 de setembre torna la nova temporada de Ràdio 4.

Podeu consultar més informació a: www.rtve.es/radio4

RTVE

anterior siguiente