Enlaces accesibilidad

El president de la Corporación, José Antonio Sánchez, visita les instal·lacions de RTVE a Catalunya (TVE i RNE)

  • José Antonio Sánchez ha comunicat als treballadors que les instal·lacions de RNE Catalunya continuaran a la seva seu actual
  • Al Centre de RTVE Catalunya el president s'ha interessat pel funcionament del centre i ha visitat la redacció d'informatius, els set platós de TVE i el Museu de la Televisió

Per
Juan Manuel Hidalgo, director de La 2, José Antonio Sánchez, president de RTVE, i Eladio Jareño, director de TVE, en la visita al Museu de la Televisió.
Juan Manuel Hidalgo, director de La 2, José Antonio Sánchez, president de RTVE, i Eladio Jareño, director de TVE, en la visita al Museu de la Televisió.

El president de RTVE, després de la signatura del conveni amb el Gran Teatre del Liceu, ha visitat la seu de RNE a Catalunya i el Centre de Producció de RTVE Catalunya.

El president de RTVE, José Antonio Sánchez, ha visitat la seu de RNE a Catalunya i ha comunicat als treballadors que les instal·lacions d'aquest centre continuaran a la seva seu actual al carrer Roc Boronat, a Barcelona.

Després de la seva visita a RNE, s'ha dirigit al Centre de Producció de RTVE Catalunya, a Sant Cugat del Vallès, interessant-se pel funcionament d'aquesta seu, on ha visitat la redacció d'informatius i els seus set platós. Durant la seva visita José Antonio Sánchez ha recorregut l'exposició fotogràfica que repassa els programes, presentadors i personalitats que han aparegut com a convidats a alguns dels espais que s'han realitzat des de Sant Cugat.

Per finalitzar, el president ha visitat el Museu de la Televisió que es va crear fa uns mesos al centre. És el primer Museu de la Televisió a Espanya, que recull una àmplia mostra dels diferents aparells que han fet possible poder rebre la televisió a les nostres llars. Una mostra representativa de l'evolució tecnològica de la televisió, des de la càmera que va captar el primer programa de TVE a Catalunya (Balcón del Mediterráneo, el 14 de juliol de 1959), fins l'era digital amb el capturador d'imatge tipus CCD i els vídeos digitals. El Museu també és un recull visual històric dels programes produïts a Miramar i Sant Cugat, imatges úniques que ens han acompanyat des de 1959 fins als nostre dies.

RTVE

anterior siguiente