Enlaces accesibilidad
Dijous 16 de març a les 19:30h i diumenge 19 de març a les 12:00h a La 2

Maika Makovski presenta a "Punts de vista" el seu darrer disc "Chinook wind"

  • A més, el programa visita l'estudi de Joana Santamans, que ha publicat recentment una meravella de bestiari il·lustrat: "Vida"

Per
Montse Elias entrevista a Maika Makovski
Montse Elias entrevista a Maika Makovski

"Punts de vista" és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i es torna a emetre els diumenges a La 2.

L'espai cultural de TVE Catalunya, "Punts de vista", proposa aquesta setmana el nou àlbum de Maika Makovski, el bestiari il·lustrat "Vida" que ha publicat Joana Santamans, una tria dels nous films de la cartellera de cinema i la mirada única del fotògraf Ian Sanderson.

Aquesta setmana,  "Punts de vista" visita la mostra "Diumenge" a la Fundació Antoni Tàpies on Montse Elias entrevista la músic i cantant Maika Makovski. Ara en plena gira de presentació del seu darrer disc, "Chinook wind"Makovski compta amb una llarga trajectòria com a cantat i compositora, amb set treballs editats. Nascuda a Mallorca, té arrels macedòniques i andaluses i a banda de treballar en l'àmbit musical, es mou amb facilitat cap a d'altres arts: li agraden molt la fotografia i la pintura i sovint són de la seva creació les il·lustracions i fotografies que apareixen als seus àlbums.

Del món del dibuix i la il·lustració, el programa visita l'estudi de Joana Santamans, que ha publicat recentment una meravella de bestiari il·lustrat: "Vida". Un repàs a moltes de les espècies del regne animal, amb il·lustracions plenes de delicadesa i sentiment.

De cinema, el reportatge de la setmana és una tria de tres pel·lícules de la més aviat trista cartellera cinematogràfica post Óscar: el nou musical produït per Disney, "La bella y la bestia"; el desgavell de ritme salvatge dirigit per Àlex de la Iglesia, "El bar"; i, una de les pel·lícules més esperades d'aquest any, "Dunkerque", la incursió d'un dels grans mestres del cinema actual, Christopher Nolan, en els terrenys del cinema bèl·lic.

I per acabar, de fotografia, la mirada única del fotògraf escocès Ian Sanderson, que treballa amb fotografies d'or i plata, creades amb tècniques d'impressió del segle XIX, i que ara exposa a la Galeria Lo Spazio de Barcelona. El programa ha visitat el seu estudi que té a l'Empordà, al poblet de Sant Martí Vell.

RTVE

anterior siguiente