Enlaces accesibilidad
Dilluns 13 de febrer a les 19:40 i a les 19:55hores a La 2

"Amb identitat" aprofundeix en la necessitat de dormir bé i en els beneficis de menjar pa

  • Al primer capítol Joan Curós explicarà com hauríem de cuidar la son
  • I a les 19:55h. el forner Isidre Elias ens ensenyarà quins tipus de pans són millor pel nostre organisme

Per
logo-amb-identitat
logo-amb-identitat

"Amb identitat", un espai on diversos experts parlaran de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar. S'emet els dilluns a La 2.

Dilluns “Amb identitat” ofereix el capítol dedicat a saber com és el nostre descans amb l’ajuda de l’expert Joan Curós. Al segon capítol, el forner Isidre Elias parlarà dels beneficis del pa i ensenyarà totes les seves possibilitats de l’aliment bàsic de la humanitat.

Donat que passem un terç de la nostra vida al llit volem conèixer com és el nostre descans, si descansem prou i de quina manera, què valorem a l'hora de comprar els tèxtils del llit, què hauríem de saber per alleugerir malalties respiratòries i com hauríem de cuidar la son. Ens ho explicarà Joan Curós, director de Mitsa.

I a les 19:55h. coneixerem els beneficis del pa, l'aliment bàsic de la humanitat

El pa és un dels aliments més versàtils de la gastronomia, i ha estat present en totes les cultures al llarg de la història. De la mà del forner Isidre Elias coneixerem totes les possibilitats d'aquest aliment i ens desplaçarem a Sant Pere Sallavinera per veure com es conreen els cereals necessaris per elaborar-lo. A més, sabrem quins tipus de pans són millor pel nostre organisme i descobrirem la figura del ‘pannier’, una nova professió relacionada amb el pa.

"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente