Enlaces accesibilidad
Dimarts 10 de maig, a les 19:00 hores a La 2

Núria Feliu, aquest dimarts a "Vespre a La 2"

  • L'actriu i cantant catalana repassarà la seva trajectòria personal i professional
  • A la tertúlia d'actualitat, Xavi Díaz parlarà amb Esther Vivas, Jordi Mercader i Joaquim Coll

Per
Núria Feliu, cantant i actriu
Núria Feliu, cantant i actriu

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i la presentació de Xavi Díaz. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja

www.rtve.es/vespre2

Com cada dimarts, "Vespre a La 2" entrevista un personatge i mostra la seva faceta més humana i desconeguda. Aquest dimarts, la protagonista és l’actriu i cantant Núria Feliu, nascuda al barri de Sants de Barcelona al 1941. A més, Xavi Díaz estarà al front de la taula d’anàlisi de l’actualitat política i coneixerem la informació més rellevant de la jornada.

El programa repassarà amb la Núria Feliu la seva trajectòria professional, les seves aficions i la seva personalitat. Feliu, que va néixer al 1941 al barri de Sants de Barcelona, fet que porta com un honor, és un cas especial en la música del país, amb més de cinquanta anys als escenaris. “Vespre a La 2” també prepararà a l’actriu i cantant catalana alguna sorpresa relacionada amb la seva biografia.

I com cada dia, "Vespre a La 2" explicarà l'actualitat informativa de la jornada en la primera part del programa. A més, a la tertúlia d’actualitat, Xavi Díaz analitzarà els temes més rellevants del panorama de la política i la societat amb Esther Vivas, Jordi Mercader i Joaquim Coll.

RTVE

anterior siguiente