Enlaces accesibilidad
Dijous 5 de novembre a partir de les 00:15 hores a La 1

L'actualitat política catalana, a "El Debat de La 1"

  • Al programa participaran Toni Bolaño, Miquel Martín Gamisans, Joan López Alegre, Andreu Mayayo, Vicent Sanchís i Nacho Martín Blanco

Per
Quim Barnola, conductor de les entrevistes electorals
Quim Barnola, conductor de les entrevistes electorals

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a La 1 després de la sèrie "Águila Roja" de La 1 de TVE.

"El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, analitza dijous l'actualitat política de la setmana i comença una ronda d'entrevistes als caps de llista catalans a les eleccions al Congrés dels Diputats.

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha decidit tirar endavant la tramitació de la declaració d'independència malgrat que la Junta de Portaveus no està plenament constituïda. L'oposició l'acusa de saltar-se el reglament i han presentat un recurs d'empara al Tribunal Constitucional. Mentrestant continuen sense novetats les negociacions sobre la investidura del president de la Generalitat.

A plató, el director i conductor del programa, Quim Barnola, tractarà aquests temes amb Toni Bolaño, Miquel Martín Gamisans, Joan López Alegre, Andreu Mayayo, Vicent Sanchís i Nacho Martín Blanco.

RTVE

anterior siguiente