Enlaces accesibilidad
Diumenge 11 d'octubre a les 12:00h a La 2

L'actor Lluís Homar, diumenge a "Noms propis"

  • L'actor parla amb Montse Busquets de la necessitat de saber qui ets a la vida i de qui és Lluís Homar

Per
L'actor Lluís Homar
L'actor Lluís Homar

"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els diumenges a les 12h a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquest diumenge visita el plató de "Noms propis" l'actor Lluís Homar, que porta més de 40 anys als escenaris.

Lluís Homar va néixer fa 58 anys al barri d'Horta de Barcelona, en una família de mestres on eren vuit germans. De petit volia ser camioner i fins i tot oficial de marina, però als 14 anys va veure que el seu somni era ser actor. Acumula més de 40 anys actuant al teatre, al cinema i a la televisió. Es confessa admirador de la natura, amant dels petits plaers i buscador incansable del seu lloc al món.

Lluís Homar parla amb Montse Busquets de la necessitat de saber qui ets a la vida, de qui és Lluís Homar, de l'univers femení, de la importància de la família per a ell venint d'una família tan nombrosa i dels seus inicis, quan va començar amb 6 anys a participar a La Passió dels Lluïsos d'Horta.

També analitzen la professió d'actor: no hi ha prou amb el talent, cal treballar, aprendre i tenir l'actitud. Segons ell s'ha format tant perquè és un bon alumne i té el plaer d'aprendre. A més, Homar explica la seva fascinació per Marlon Brandon.

Parlen del seu projecte actual Terra Baixa, de la part fosca i la part lluminosa que tots tenim i quina triem per anar per la vida, de l'admiració per la natura i en especial pels arbres i de com troba la calma en el silenci.