Enlaces accesibilidad
Dijous 1 d'octubre a partir de les 00:15 hores a La 1

"El Debat de La 1" analitza els resultats de les eleccions del 27-S

  • Participaran al programa els ex diputats Josep Lluís Carod-Rovira, Joan Ferran, Josep Llobet, Salvador Milà, Isabel Vallet i Carina Mejías

Per
Quim Barnola, conductor de les entrevistes electorals
Quim Barnola, conductor de les entrevistes electorals

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l’actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a La 1 després de la sèrie "Águila Roja" de La 1 de TVE.

"El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, analitzarà les estratègies dels partits amb ex diputats del Parlament de Catalunya.

Aquesta setmana "El Debat de La 1" valora l'actualitat política arran dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27-S.

Quim Barnola analitzarà les estratègies dels partits amb els ex diputats: Josep Lluís Carod- Rovira, ex diputat per ERC i ex vicepresident del govern de la Generalitat; Joan Ferran, ex diputat del PSC; Josep Llobet, ex diputat al Parlament de Catalunya pel PPC; Salvador Milà, ex conseller de Medi Ambient i ex diputat d'ICV-EUiA; Isabel Vallet, ex diputada de la CUP i Carina Mejías, ex diputada de C's i regidora de l'ajuntament de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente