Enlaces accesibilidad
Dilluns 24 d'agost a les 19:10h a La 2

La cantant Tori Sparks, a "2 Many Clips"

  • El programa estarà protagonitzat per duets i col·laboracions que semblen impossibles, com ara la de Wilko Johnson i Roger Daltrey

Per
Senén Armengol, presentador de '2 many clips'
Senén Armengol, presentador de '2 many clips'

“2 Many Clips” és una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món. El programa està dirigit i presentat per Senén Armengol. "2 Many Clips" s’emet els dilluns a partir de les 19:10 a La 2.

Dilluns “2 Many Clips” fa un recull de estarà protagonitzat per duets i col·laboracions que semblen impossibles. A més, Senén Armengol entrevistarà la cantant Tori Sparks.

Començarem amb dos grans del rhythm and blues i del pop rock: Wilko Johnson, membre fundador del grup Dr. Feelgood i Roger Daltrey, veu principal del grup de rock britànic The Who. Seguirem amb el raper Snoop Dog amb el llegendari artista de la Motown, Stevie Wonder. Veurem a Gertrudis, un dels grups pioners de la fusió de la rumba cantalana amb la cantant Tori Sparks; el cantant de rap espanyol Rayden amb el grup 'indie' Mäbu... i tot un seguit d'exemples formidables: Aurora and The Betrayer amb Jairo Zavala (Depedro); FFS (Franz Ferdinanz i Sparks) amb Papa Roach i Maria Brink (In This Moment); Pink Martini amb Timothy Nishimoto; Tony Bennet amb Lady Gaga; Casa Rusa amb Los Secretos; José el Chatarra El Punky Gitano amb Los ChichosSmokey Robinson amb John Legend, o el virtuosisme de 2 Cellos amb el geni de les sis cordes Steve Vai, versionant ‘Highway to Hell’, d’AC/DC.

El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà la cantant nord-americana que viu a Barcelona, Tori Sparks, qui ens farà una selecció molt particular de quins són els seus tres videoclips favorits.

Per acabar, després de l'agenda setmanal, el programa tancarà amb una proposta simpàtica: el duet entre Britney Spears amb Iggy Azalea.

RTVE

anterior siguiente