Enlaces accesibilidad
Dijous 6 d'agost a les 19:10h a La 2

Gonçal Planas i Julián Saldarriaga de Mi Capitán, dijous a "2 Many Clips"

  • Les propostes femenines vindran de la mà de Kitty, Daisy & Lewis, de The Muffs, dels alacantins Mailers i de Jenny and The Mexicats

Per
El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevista els músics convidats d'aquest programa Gonçal Planas i Julián Saldarriaga de la banda Mi Capitán
El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevista els músics convidats d'aquest programa Gonçal Planas i Julián Saldarriaga de la banda Mi Capitán

"2 Many Clips" és una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món, està dirigit i presentat per Senén Armengol. "2 Many Clips" s'emet els dilluns a partir de les 19:10 a La 2.

Dijous, "2 Many Clips" ve ple de contrastos, des del rock 'retro-futurista de Kitty, Daisy & Lewis fins el soul dels barcelonins de The Exciments i el hardrock de The Answer. A més, Gonçal Planas i Jualián Saldarriaga parlaran dels seus videoclips preferits.

El programa arrencarà amb el grup Mi Capitán, on trobem membres de Love of Lesbian, Egon Soda i Standstill. Seguirà amb rock escandinau de la mà de dos dels seus millors representants: Michael Monroe Dregen.

Hi haurà moltes propostes femenines com el rock 'retro-futurista' de Kitty, Daisy & Lewis, el punk-pop de The Muffs, el potent pop-rock dels alacantins Mailers i els tocs llatins de Jenny and The Mexicats. També emetrà clips de la dolça melangia de Josh Rouse i els sons més durs amb Papa Roach, els trashers igualadins de Crisix, l'elegància del pop de Blaumut, els aires festius del folk mediterrani de Projecte Mut i el renaixement del soulman Eli Paperboy Reed, convertit en tota una pop-star. A més, el programa comptarà amb l'exquisit soul dels barcelonins The Exciments i el hardrock dels irlandesos The Answer.

El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà els músics convidats del programa Gonçal Planas Julián Saldarriaga de la banda Mi Capitán, que explicaran com va anar l'enregistrament del clip "Es suave la voz" i faran una selecció molt particular de quins són els seus tres videoclips favorits.

I després de l'agenda setmanal, el programa tancarà amb una proposta que sembla impossible: la inimitable Vinila Von Bismark farà un 'cover' del tema "Pena, penita, pena", de Lola Flores, des de Nova York.

RTVE

anterior siguiente