Enlaces accesibilidad
Dissabte 2 de novembre a les 20:30h al Canal 24horas

La visió de Catalunya al Senat, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs entrevista el senador Josep Lluís Cleries portaveu del Grup Parlamentari Català al Senat Convergència i Unió

Por
premsa---llus-falgs-new

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h.

El programa parlamentari "Aquí Parlem" analitza aquesta setmana com es veu la situació de Catalunya al Senat.

El presentador i director del programa Lluís Falgàs ha convidat el senador Josep Lluís Cleries portaveu del Grup Parlamentari Català al Senat Convergència, quan s'ha reprès el contacte entre el govern espanyol i el govern català.

Lluís Falgàs aborda amb Josep Lluís Cleries si es mou alguna cosa en les negociacions entre Madrid i Catalunya, les possibilitats d'arribar a un acord, com es veu des de Madrid el dret a decidir, si els temes polítics i econòmics es ressenten pel procés sobiranista català i com es veu Catalunya en aquests moments a Madrid, ell que hi és cada dia.

D'altra banda, el programa també repassa tota l'actualitat parlamentària, un dies abans de que el govern de la Generalitat presenti els pressupostos al Parlament.

RTVE

anterior siguiente