Enlaces accesibilidad
Divendres 27 de juliol a les 20:30 h. a La 2

"Moments" fa un recorregut automobilístic des del mític 600 al cotxe del futur

  • Recordarà els primers Biscúters i analitzarà l'evolució de la indústria de l’automòbil a Catalunya

Por
premsa---moments-ral-daz

"Moments", el programa de TVE Catalunya que repassarà fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz.

Aquesta setmana "Moments" repassa l'evolució de l'automòbil a Catalunya, des del mític 600 fins al cotxe del futur.

De la mà d'Ángel Lahoz, enginyer industrial i col•leccionista de cotxes, farem un repàs per la història de l'automobilisme. Recordarem els primers Biscúters, el primer vehicle accessible per als espanyols, i el 600, el cotxe que guarda més histories familiars al seu interior.

Amb Antoni Freixa, treballador del centre tècnic de SEAT, parlarem de l'evolució de la indústria automobilística i aprofitarem per recordar els primers models a l'hora que intentarem esbrinar com serà el cotxe del futur.

També comptarem amb Domingo Maroto, de 78 anys i que encara condueix. Amb ell reviurem els primers avenços en tecnologia, com per exemple un curiós sistema per evitar adormir-se mentre es condueix.

A més a més, farem memòria amb Albert Alumà, cap de les escoles de conducció segura del RACC, dels inicis de l'educació viària, i veurem com ha evolucionat al llarg dels anys.

El Biscúter, el 600 i la SEAT formen part dels moments més destacats de la indústria de l'automòbil a casa nostra. Ho recordarem en aquest programa alhora que intentarem esbrinar com serà i de què s'alimentarà el cotxe del futur.

RTVE

anterior siguiente