Anterior REE y RNE convocan el XXVI Premio de Teatro Radiofónico Margarita Xirgu con la colaboración de la Fundación SGAE Siguiente 'La mañanas de RNE', desde Oviedo con motivo de los Premios Princesa de Asturias Arriba Ir arriba
tve
Divendres 27 de juliol a les 20:30 h. a La 2

"Moments" fa un recorregut automobilístic des del mític 600 al cotxe del futur

  • Recordarà els primers Biscúters i analitzarà l'evolució de la indústria de l’automòbil a Catalunya

|

"Moments", el programa de TVE Catalunya que repassarà fets, històries i aspectes de la vida social i cultural de Catalunya, està dirigit i presentat per Raül Díaz.

Aquesta setmana "Moments" repassa l'evolució de l'automòbil a Catalunya, des del mític 600 fins al cotxe del futur.

De la mà d'Ángel Lahoz, enginyer industrial i col•leccionista de cotxes, farem un repàs per la història de l'automobilisme. Recordarem els primers Biscúters, el primer vehicle accessible per als espanyols, i el 600, el cotxe que guarda més histories familiars al seu interior.

Amb Antoni Freixa, treballador del centre tècnic de SEAT, parlarem de l'evolució de la indústria automobilística i aprofitarem per recordar els primers models a l'hora que intentarem esbrinar com serà el cotxe del futur.

També comptarem amb Domingo Maroto, de 78 anys i que encara condueix. Amb ell reviurem els primers avenços en tecnologia, com per exemple un curiós sistema per evitar adormir-se mentre es condueix.

A més a més, farem memòria amb Albert Alumà, cap de les escoles de conducció segura del RACC, dels inicis de l'educació viària, i veurem com ha evolucionat al llarg dels anys.

El Biscúter, el 600 i la SEAT formen part dels moments més destacats de la indústria de l'automòbil a casa nostra. Ho recordarem en aquest programa alhora que intentarem esbrinar com serà i de què s'alimentarà el cotxe del futur.

Más contenidos de RTVE

anterior siguiente