Enlaces accesibilidad
Escola de Vida programa de Ràdio 4 dirigit per Joaquim Valls

Escola de Vida

  • Dissabte de 15.00 a 16.00
  • Escolta els àudios A la Carta

Per

Dirigit per Joaquim Valls

Presentat per Joaquim Valls i Silvia Velando

Amb la col·laboració de Manu Ramírez

Tots els dissabtes a Escola de Vida ens apropem als llibres dels millors autors de desenvolupament personal. Cada setmana compartim una bona estona amb excel·lents comunicadors que ens donen eines per liderar la nostra pròpia vida i créixer en l’àmbit personal i professional.

Ens interessen tots aquells llibres que ens expliquin com realitzar-nos a la vida, com desenvolupar-nos a nivell personal, com sentir-nos bé per dintre, com reeducar la nostra ment, i en definitiva com ser feliços.

Eines per dirigir la nostra vida, llibres que t’ensenyen a viure. Joaquim Valls, director de l’Institut Kimmon per al desenvolupament de la intel•ligència emocional i la construcció d’una psicologia positiva i autor de diversos llibres d’èxit com ‘Buenos días y buena letra’ o ‘Bona nit i bona sort’, ens apropa a personatges com José Antonio Marina, Àlex Rovira, Elsa Punset, Pilar Jericó, Pep Torres, Xavier Guix, Victor Küppers, Miriam Subirana, Miquel Àngel Violan... i molts d’altres que podrem escoltar cada dissabte.

Tots els dissabtes a Escola de Vida ens apropem als llibres dels millors autors de desenvolupament personal. Cada setmana compartim una bona estona amb excel•lents comunicadors que ens donen eines per liderar la nostra pròpia vida i créixer en l’àmbit personal i professional.

Volem aprendre, emocionar i sobretot divertir-nos

Radio

anterior siguiente