Enlaces accesibilidad
Entre Hores programa de Ràdio 4 dirigit per Rosa de Diego i Ramon Castelló

Entre Hores

  • De dilluns a divendres de 12.00 a 13.00h
  • Entra al Facebook del programa
  • Segueix el nostre Twitter
  • Escolta els àudios A la Carta

Per

Dirigit i presentat per Rosa de Diego i Ramon Castelló

Entre Hores, el programa dels migdies a Ràdio 4, presentat i dirigit per Rosa de Diego i Ramon Castelló. La tercera temporada amb noves veus que consoliden l’oferta d’una ràdio pública que fa companyia.

Per començar cada dia la reflexió i el punt de vista d’una veu destacada i diferent, com la del Professor d’Història, José Manuel Rúa, el dibuixant de còmics Sr. Plástiko, el periodista Álvar Llobet, el President de la Federació d’Associacions de Veïns Lluís Rabell i el Doctor en filosofia Gregorio Luri

Noves seccions, com les recomanacions culturals dels editors Josep Forment i Maria Dolors Sàrries, la crònica negra amb en Ramon Castelló, les filosofies en positiu de José Luis Montes, la ciència amb Carlota Alegre, la visió de l’actualitat amb l’actor Sergi Cervera, la música amb Paula Rubio, les històries de solidaritat amb Marcel Abbad, la previsió del temps amb Roger Solé, la salut amb l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària, els bolets amb Xavier Garcia i la veu del carrer amb Maria Assumpció Vilà, Síndica de Barcelona.

Seguirem amb les entrevistes amb tres ingredients bàsics: escoltar, aprendre i descobrir.

Les receptes i els consells culinaris de prestigiosos cuiners com el Jordi Jacas del restaurant “El Molí”, l’Adelf Morales del “Topik”, el Rachid Zahi del “Nass”, la Montse Estruch de “El Cingle” i la pastisseria amb en Christian Escribà.

Apostem de nou pel servei públic amb propostes diversificades a l’espai final Amb Rumb Propi. Cada dia una veu diferent amb institucions com la Sindicatura de Greuges, l’Agència Catalana del Consum, UNICEF, L’Associació de Mestres Rosa Sensat, el Casal dels Infants, l’Institut Jane Goodall, SICOM, l’Institut Català d’Ornitologia, el Gremi de Pastissers o els Itineraris Naturals amb Josep Mauri.

Radio

anterior siguiente