Vespre a La 2 - 26/04/17
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 26/04/17

Amb els registres i la detenció de Jordi Pujol Ferrusola, el cas Pujol torna a agafar volada. Júnior és el primer membre de la familia en entrar...

26/04/2017 00:37:00
Vespre a La 2 - 26/04/17 Vespre a La 2 - 26/04/17
Vespre a La 2 - 26/04/17 00:37:00 26/04/2017
Sinopsis

Amb els registres i la detenció de Jordi Pujol Ferrusola, el cas Pujol torna a agafar volada. Júnior és el primer membre de la familia en entrar a la presó... Un pas que marca un punt d'inflexió i torna a posar l'expresident en el punt de mira. La confessió de Jordi Pujol pare i la posterior investigació que afecta a tota la família Pujol desde 2012 han tingut un gran impacte en la polìtica catalana i en especial en el procés... Analitzarem les repercussions de tot plegat desde els nostres faristols amb Jordi Cabré, Andreu Mayayo i Alex Tercero.

Jordi Pujol Ferrusola entrarà a la presó de Soto del Real quan arribi a Madrid, avui però farà nit en alguna presó catalana. Anit va ser traslladat per sorpresa a Barcelona per estar present en els escorcolls als domicilis i oficines de la familia . Uns registres que han acabat a primera hora de la tarda... Els investigadors s'han emportat caixes amb documentació. Buscaven proves que demostrin que el fill gran de l'expresident va ocultar 30 milions d'euros a l'estranger quan ja estava sent investigat.

Ovació de Junts pel sí a LLuis Llach...Govern i diputats independentistes han tancat files evidenciant el suport al diputat ...després de les crítiques rebudes per advertir als funcionaris que serien sancionats si no acataven les lleis de la desconnexió quan el Parlament les aprovi.

Això passava al matí, aquesta tarda, la majoria independentista ha fet el primer pas per canviar el reglament de la cambra per poder aprovar per la via ràpida les lleis de la desconnexió.

La socialista Susana Díaz ha torna a estar avui de campanya a catalunya.Acompanyada del primer secretari Miquel Iceta i líders destacats del PSC, ha parlat sobre la situació política....acusant a la Generalitat de mentir amb el referèndum. I avisa que els independentistes es preparen ja per unes eleccions. També ha esmenat les paraules de zapatero...diu que se sent molt estimada en terres catalanes.

Els taxistes tornen a estar en peu de guerra ...El sector s'ha sumat a la protesta convocada a tot Espanya contra la concessió de llicències als vehicles amb conductor i les plataformes Uber i Cabify...El taxistes s'han manifestat pel centre de la ciutat fins a la Delegació del govern.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán