Vespre a La 2 - Programa d'actualitat infrormativa a RTVE Play
Vespre a La 2  Neus Monllor, emprenedora rural

Transformar la pagesia per atraure els jovesAra podeu trobar el Tinc una idea en format d'entrevista en directe al programa Vespre a La 2 de TVE...

03/10/2013 00:15:52
Neus Monllor, emprenedora rural Neus Monllor, emprenedora rural
Neus Monllor, emprenedora rural 00:15:52 03/10/2013
Sinopsis

Transformar la pagesia per atraure els joves

Ara podeu trobar el Tinc una idea en format d'entrevista en directe al programa Vespre a La 2 de TVE Catalunya. Els dijous, a dos quarts de vuit de la tarda per La 2.

A la primera entrevista hem convidat Neus Monllor, que està aconseguint transformar tota una manera d'entendre la pagesia sobretot entre els més joves. Ho fa des d'un municipi que es diu Burg al Pallars Sobirà. La Neus Monllor és Doctora en Geografia i Medi Ambient. També gestiona La Caseta de la Coma de Burg, que és un centre de dansa i un restaurant d'aquest petit municipi pallarès. Un dels objectius del projecte és donar sortida econòmica, social i cultural al camp, sobretot entre els més joves.

La tesi doctoral que ha fet Neus Monllor es diu: "Explorant la jove pagesia: camins, pràctiques i actituds en el marc d'un nou paradigma agrosocial" . S'hi analitzen, entre altres temes, els agricultors d'Ontario al Canadà i s'hi fa una comparança acadèmica amb els de Girona. La Neus també col·labora en el Blog "Ets el que menges" que ha guanyat el Premi al Millor Bloc de Catalunya 2013 en l'apartat gastronòmic.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán