Vespre a La 2 - 24/03/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 24/03/2017

El procès independentista continua estant en el punt de mira de la justicia... Els partits que l'impulsen prémen l'accelerador cap al referendum...

Disponible hasta 21-02-2222

24/03/2017 00:28:59
Vespre a La 2 - 24/03/2017 Vespre a La 2 - 24/03/2017
Vespre a La 2 - 24/03/2017 00:28:59 24/03/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El procès independentista continua estant en el punt de mira de la justicia... Els partits que l'impulsen prémen l'accelerador cap al referendum desprès de l'aprovació dels pressupostos... El PDECAT comença demà la campanya pel sí i veurem si l'Estat estreny el cercle contra la Generalitat, tant pel registre de catalans a l'exterior com per la licitació de material electoral... Analitzarem aquest nou capitol judicial i l'escenari post- pressupostos des dels nostres faristols amb Marius Garcia Andrade, Milagros Pérez Oliva i Nacho Martin Blanco.

El que també desperta sospites és una licitació de paperetes electorals encarregada per la Generalitat, per si el material és en realitat pel referèndum. L'oposició demana explicacions.. Ciutadans ha registrat una petició de compareixença de la Consellera de Governació per aclarir si s'estan camuflant despeses per la consulta.

Junts pel Sí i la CUP en solitari han tancat avui en nomès 15 minuts els treballs de la ponència conjunta que ha de reformar el reglament de la cambra i permetre tramitar lleis per la via ràpida. La finalitat, segons denuncia l'oposició, es la d'aplanar el camí per aprovar de forma exprés les lleis de desconnexió amb Espanya.

Així explicava el capità del vaixell de salvament Clara Campoamor com han trobat i recuperat aquesta matinada el cos del segon tripulant desaparegut d'El Fairell, el pesquer naufragat dilluns a la bocana del port de Barcelona després de xocar amb un mercant rus. Avui tota la flota pesquera ha quedata amarrada com a mostra d'homentage als dos mariners ofegats.

I avui es compleixen dos anys d'una altra tragedia...la mort dels 149 passatgers del vol de Germanwings. Uns 600 familiars de les víctimes han participat en els diferents homenatges de record.. com aquest a la catedral de de Le Bens .En paral.lel aquest matí els pares del copilot que va estavellar l'avió , Andreas Lubiz, han comparegut davant dels mitjans per negar que el seu fill patís depressió i posen en dubte les conclusions de la fiscalia que el culpen dels fets. Segons els pares, s'han d'investigar altres causes com per exemple una fallada tècnica de l'aparell.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán