Vespre a La 2 - 24/01/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 24/01/2017

Pendents de la conferencia de Puigdemont, Junqueras i Romeva que comença a aquesta hora al Parlament EUropeu amb l'objectiu de posar el referendum...

24/01/2017 00:31:55
Vespre a La 2 - 24/01/2017 Vespre a La 2 - 24/01/2017
Vespre a La 2 - 24/01/2017 00:31:55 24/01/2017
Sinopsis

Pendents de la conferencia de Puigdemont, Junqueras i Romeva que comença a aquesta hora al Parlament EUropeu amb l'objectiu de posar el referendum en l'agenda d'europa...Desde la comissió europea han evitat pronunciar-se. Més enllà del ressò que pugui tenir allà, aquí, la polèmica està servida... una polèmica que passarem per l'anàlisi dels nostres faristols amb Toni Aira, Jordi Mercader i Olga Ruiz.

El Govern espanyol treu importància a la conferencia...però el Propi President Rajoy, ha tornat a reconèixer avui que La unitat territorial és el major repte per Espanya... El president del govern ha insistit que s'ha de compir la llei i insta a Puigdemont a que participi en la operació diàleg.

El que també ha generat crítiques de la oposició son les declaracions de la consellera de Governació que considera necessari que els funcionaris de la Generalitat s'agafin festa a la feina el dia 6 de febrer per participar en les protestes convocades pel judici contra l'expresident Mas i les conselleres Ortega i Rigau.

La CUP ja te sobre la taula l'última oferta de pressupostos. No hi ha reformes d'impostos, com exigien els anticapitalistes, però sí 140 milions més per ensenyament i 35 per a la futura renda garantida. La decisió està ara en mans de les assemblees territorials i se sabrà dissabte.

Salut investiga les circumstàncies de la mort d'una nena de vuit anys a l'Hospital de Blanes mentre esperava una ambulància pediàtrica. Només n'hi ha dues a tot Catalunya, totes dues a Barcelona, i hi ha versions diferents sobre el temps que va trigar en arribar. Segons l'alcalde de Blanes, el conseller de salut Antoni Comín hauria afirmat que l'estat de la pacient no requeria aquest tipus d'ambulància, mentre que l'hospital assegura que es van seguir els protocols establerts.

Presó provisional i sense fiança per l'autor confés de la mort de dos agents rurats a Aspa, al Segrià, aquest cap de setmana. Deprés de declarar al jutjat de Lleida, el pressumpte assassí ha participat en la reconstrucció dels fets ordenada pel jutge.

'Time code' és el primer curtmetratge català nominat als premis de l’Acadèmia de Hollywood, el setè del cinema espanyol. En cas de guanyar seria també el primer a endur-se l’estatueta a casa.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán