Vespre a La 2 - 21/03/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 21/03/2017

Imatge innedita al Consell executiu...El Govern ha convidat a la seva reunió dels dimarts als 3 inhabilitats pel 9N. Mas, Ortega i Rigau. Una...

21/03/2017 00:30:07
Vespre a La 2 - 21/03/2017 Vespre a La 2 - 21/03/2017
Vespre a La 2 - 21/03/2017 00:30:07 21/03/2017
Sinopsis

Imatge innedita al Consell executiu...El Govern ha convidat a la seva reunió dels dimarts als 3 inhabilitats pel 9N. Mas, Ortega i Rigau. Una mostra de suport i també l'escenificació del encàrrec que els donen. Ser ambaixadors del procés independentista. L'expresident i les exconselleres han aprofitat la ocasió per anunciar els seus recursos a la sentència davant del Suprem.

Aquesta imatge no ha agradat a la oposició, que ho considera un falta de respecte a les institucions...La pugna entre Govern i grups de la oposició es reflecteix també en el debat de pressupostos que ha començat aquesta tarda. L'aprovació dels comptes és clau per tirar endavant la legislatura i el full de ruta, i no estan exempts de polèmica. Caldrà veure si finalment inclouen esmenes a favor del referendum unilateral , del pactat o de tots dos...Ho analitzarem tot plegat desde els nostres faristols amb Toni Aira, Jordi Mercader i Olga Ruiz.

Tant el Govern Català com l'espanyol mouen fitxa per aconseguir els seus respectius objectius. Avui hem sabut que Puigdemont vol explicar el referndum al Senat. La cambra ho decidirà la setmana que ve. El president de la Generalitat va enviar una carta fa 10 dies sol·licitant un saló del Senat per comparèixer el 24 d'abril. El vicepresident primer de la cambra s'ha mostrat sorprès de la petició.

Mariano Rajoy, presentarà a final de mes un paquet d'inversions en infraestructures per a Catalunya per tal de contarestar les aspiracions sobiranistes. L'anunci el farà el dia 28, en un acte amb uns 500 empresaris, coincidint amb la presentació dels pressuspostos del l'Estat. Es treballa amb la intenció incloure diners pel corredor mediterrani i rodalies però també respondria a algunes altres de les 46 demandes que li va fer Carles Puigdemont.

Ja s'ha localitzat el vaixell sinistrat ahir al port de Barcelona desprès de xocar amb un mercant rus. El pesquer és aquest que veieu en Imatges d'arxiu de Televisió Espanyola, d'ara fa 3 anys... El Fairell va ser construït el 1999. Tenia matricula de Barcelona, 35 tones i una eslora de 25 metres.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán