Vespre a La 2 - 14/02/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 14/02/2017

Això passava el 6 d'octubre passat... junts pel sí i la CUP aprovaven les ressolucions que posaven el referendum en el full de ruta independentista....

14/02/2017 00:33:54
Vespre a La 2 - 14/02/2017 Vespre a La 2 - 14/02/2017
Vespre a La 2 - 14/02/2017 00:33:54 14/02/2017
Sinopsis

Això passava el 6 d'octubre passat... junts pel sí i la CUP aprovaven les ressolucions que posaven el referendum en el full de ruta independentista. Avui el Constuitucional les ha anul.lat. I a més obre una nova via penal contra Carme Forcadell i inlcou també a 4 membres de la mesa...Nova resposta judicial, doncs, contra el procès independentista... però pel Govern, això no altera els seus plans... l'anunciat xoc de trens es manté a l'horitzó, però de moment l'escenari no canvia...Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Joaquim Coll, Jordi Mercader i Toni Aira.

la fiscal en cap de Barcelona ha anunciat en roda de premsa que estudia si denuncia els insults que va rebre, diu, divendres passat al sortir del judici pel 9N . Segons Ana Maria Magaldi, un grup de persones la va increpar i, fins i tot, un jove se li va acostar i li va cridar a la cara perquè, diu, la va reconéixer. La Fiscal assegura que va témer per la seva integritat....quan el jove li va dir tu ets la fiscalia tu ens condemnes per posar les urnes...amb una mirada d'odi, afegeix.

És la imatge del temporal marítim que ja va de baixa, però que ha tornat a fer mal en alguns punts de la costa del maresme, ja tocada per la última llevantada...A Malgrat de Mar han perdut 30 metres de platja en 2 mesos. Aquestés el tercer temporal de mar d'aquest hivern. L'alerta per mala mar es manté a la costa central i costa brava amb onades que poden superar els 2m i rius que baixen molt plens per les abundats pluges de les últimes hores.

Dades alarmants, les que ha fet públiques avui l'oenagé Save the children...Els efectes de la crisi econòmica en el 20 per cent de les famílies amb renda més baixa han estat devastadors pels infants. La pobresa infantil severa ha crescut un 23 per cent a Catalunya en només dos anys, del 2013 al 2015, i ja afecta gairebé 262.000 nens.

I nou capítol de la batalla entre l'ajuntament de Barcelona i les grans companyies elèctriques per la pobresa energètica...El consitori va incloure una clausula, en el concurs per adjudicar l'enllumenat públic,que obliga a complir la llei de pobresa energètica a les empreses que hi optin. Un contracte que té un pressupost de 65 milions d'euros. Tot i que no es van presentar, Gas Natural Fenosa i Endesa Energia han recorregut ara el concurs perquè no estan d'acord amb la clausula i consideren que les discrimina.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán