Vespre a La 2 - 13/12/13
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 13/12/13

Aquest divendres els periodistes Leonor Mayor, Manel Manchón, Marta Català i Xavi Collado repassen l'actualitat informativa amb el presentador del...

13/12/2013 01:12:52
Vespre a La 2 - 13/12/13 Vespre a La 2 - 13/12/13
Vespre a La 2 - 13/12/13 01:12:52 13/12/2013
Sinopsis

Aquest divendres els periodistes Leonor Mayor, Manel Manchón, Marta Català i Xavi Collado repassen l'actualitat informativa amb el presentador del programa Xavi Díaz, a la tertúlia d'actualitat.

D'altra banda, Xavi Díaz entrevista Joan Antoni Melé, sotsdirector general de Triodos Bank a Espanya i vicepresident de la Fundación Triodos, per parlar de Triodos Bank, una banca ètica i sostenible.

El programa també emet un reportatge sobre el dia a dia a la Casa del Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies de nenes i nens amb càncer que s'han de desplaçar dels seus llocs d'origen per rebre tractament, gestionada per l'Associació AFANOC.

A la secció 'Sortim', la Màbel Martí parla amb el Quim Alzina, de l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i dona pas a un reportatge sobre una ruta històrica a Santa Coloma de Gramenet proposada pels comerciants de la ciutat.

A més, el programa emet una peça de Nadal sobre les agències de viatges per saber quins són els viatges més demanats en aquesta època; repassa les properes estrenes cinematogràfiques; i la Roser Amills fa la crítica del programa.

I com cada dia, el programa repassa tota l'actualitat informativa amb "L'Informatiu" presentat per Carles Bassolas.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán