Vespre a La 2 - 13/01/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 13/01/2017

El cas Nadia és cada vegada més escabrós...El jutge de la Seu ha obert una nova causa contra Fernando Blanco i Margarita Garau pels delictes...

13/01/2017 00:32:53
Vespre a La 2 - 13/01/2017 Vespre a La 2 - 13/01/2017
Vespre a La 2 - 13/01/2017 00:32:53 13/01/2017
Sinopsis

El cas Nadia és cada vegada més escabrós...El jutge de la Seu ha obert una nova causa contra Fernando Blanco i Margarita Garau pels delictes d'exhibicionisme, provocació i explotació sexual arran de les fotografies de la nena, de suposat caràcter sexual que han trobat els mossos. Els pares però ho continuen negant... El gir que ha fet la investigació ha afegit més "morbo" a un cas ja de per sí molt mediàtic...però no hem d'oblidar que afecta a una menor. S'han protegit prou els drets de la nena? un tema delicat que abordarem desde els nostres faristols amb Marius garcia Andrade, Milagros Pérez Oliva i Nacho Martin Blanco.

Nou capítol en les complicades negociacions sobre els pressupostos....Aquest matí s'ha reunit Junts pel sí i la CUP per mirar de desencallar l'acord i és que el temps se'ls hi tira a sobre. La setmana que ve s'acaba el període per presentar esmenes i polir-les no serà fàcil. La CUP reclama que Puigdemont s'impliqui personalment en la negociació... però des del PDECAT ho descarten.

La oposició veu al govern presoner de la CUP... Creuen que el resultat de la negociació és imprevisible,i no descarten que el final tot acabi amb unes eleccions.

Els cupaires han exigit al departament d'interior que estigui alerta amb les actituds d'un sindicat de policia, la plataforma professional, perquè diuen que atien l'odi contra l'esquerra independentista i que assetgen a càrrecs electes.

Els afectats per les clausules sol hauran d'esperar per saber com cobraran els diners que els han de tornar els El Govern ha posposat una setmana més la aprovació del decret que ha de permetre una resolució extrajudicial, per intentar aconseguir més consens amb els partits.

Acabem el bloc de noticies amb una crida a la solidaritat. Avui ha començat la marató de donants de sang. S'espera aconseguir prop de 10.000 donacions que permetin refer les reserves de sang que han baixat un 25% després de les Festes de Nadal.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán