Vespre a La 2 - 10/01/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 10/01/2017

Junqueras i Santamaria s'han reunit fa una estona a la conselleria d'economia. El vicepresident volia abordar el referendum cara a cara amb la...

10/01/2017 00:32:34
Vespre a La 2 - 10/01/2017 Vespre a La 2 - 10/01/2017
Vespre a La 2 - 10/01/2017 00:32:34 10/01/2017
Sinopsis

Junqueras i Santamaria s'han reunit fa una estona a la conselleria d'economia. El vicepresident volia abordar el referendum cara a cara amb la Vicepresidenta. Soraya Saenz de Santamaria, li ha tancat la porta abans d'entrar...sobre la taula, però, hi havia més qüestions. Què ha donat de sí la reunió? ho analitzarem desde els nostres faristols amb Toni Aira, Joan López Alegre i Jordi Mercader.

Un altre dels temes que Junqueras ha plantejat a la Vicepresidenta és la preocupació per l'esgotament del fons de reserva de les pensions. Precisament, aquest matí, Saenz de Santamaría ha defensat la fortalesa del sistema de pensions espanyol i ha posat com a exemple de solidaritat el sistema de la caixa única de la seguretat social.

La trobada coincideix amb el primer aniversari de Carles Puigdemont al capdavant del govern de la Generalitat. Després de la reunió d'avui, la portaveu ha exigit a la vicepresidenta que demostri la voluntat de diàleg amb concrecions sobre els 46 punts que va presentar Puigdemont a Rajoy.

Un dels esculls que haurà de superar Puigdemont en el segon any al capdavant del govern és l'aprovació dels pressupostos...A un mes de la votació dels comptes, tornen les tensions entre el govern i la CUP.

El cas de la Nadia pot fer un gir esfereidor...El jutge creu que hi ha indicis clars d'explotació sexual per part del pare. Els Mossos han fet arribar a l'instructor del cas un llàpis de memòria amb diverses imatges de caràcter sexual on apareix la nena. El jutge considera que el pare, Fernando Blanco, podria haver participat en els delictes de provocació i explotació sexual.

Avui Dolors Montserrat ha matissat al programa "Los Desayunos" de TVE que el Govern no té previst canvis en el copagament farmacèutic per als jubilats que tenen una pensió d'entre 18.000 i 30.000 euros.

Acord entre la Generalitat i el Govern de Barcelona per tancar definitivament la presó Model i el centre obert de trinitat vella, a Sant Andreu. La signatura, a càrrec del vice-president Junqueras i l'alcaldessa Ada Colau, contempla que totes dues instal·lacions es traslladaran a la Zona Franca, a dos solars que cedirà l'Ajuntament.

Despres de 45 dies, la neu a tornat al Pirineu...Aquesta és la estampa. El pririneu de lleida és el que està més emblanquinat. Sobretot a la vall d'aran on a les cotes altes es poden acumular més de 50cm.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán