Vespre a La 2 - 08/03/2017
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 08/03/2017

Per primera vegada en seu judicial s'ha admès que Convergència va cobrar comissions d'empreses a canvi d'adjudicació d'obra pública a travès del...

08/03/2017 00:28:52
Vespre a La 2 - 08/03/2017 Vespre a La 2 - 08/03/2017
Vespre a La 2 - 08/03/2017 00:28:52 08/03/2017
Sinopsis

Per primera vegada en seu judicial s'ha admès que Convergència va cobrar comissions d'empreses a canvi d'adjudicació d'obra pública a travès del Palau de la Música. Del 4% que pagaven les constructores, un 2,5 era per Convergencia, un 1 per Millet i el 0,5% restant per Montull... Millet ha aixecat la catifa però nomès fins a l'extresorer Osácar, acusat en el cas... Les revelacions de Millet han impactat de ple al Parlament.... PDECAT guarda silenci i la oposició reclama explicacions... Quin impacte tindrà tot plegat? ho analitzarem desde els nostres faristols amb Jordi cabré, Olga Grau i Albert Fernéndez Saltiveri.

El pagament de comissions a través del Palau també l'ha confimat Gemma Montull, filla del aleshores mà dreta de Millet. L'exdirectora financera del Palau, ha ratificat que es van pagar factures a Convergència amb diners de Ferrovial, però diu que no sabia que eren a canvi d'obra pública...I assenyala a Millet com a màxim responsable d'aquestes operacions.

L'oposició s'ha llançat a demanar les compareixences d'Artur Mas i del president de la Generalitat. Un Carles Puigdemont que ha desvinculat el seu govern de qualsevol relació amb la corrupció al Palau de la Música.....I mentre el Pdecat ha guardat silenci, la oposició reclama explicacions dels màxims responsables de l'antiga Convergència.....començant per un Artur Mas, que ja ha avisat que no parlarà fins que els acusats acabin de declarar.

8 de març. Dia internacional de la dona...una jornada carregada d'actes institucionals...com aquest al Parlament,...accions simbòliques i sobretot reivindicacions....una jornada que en un món sense desigualtat, sense bretxa salarial , sense violencia masclista no caldria conmemorar. Però la realitat, per desgràcia, és la que és i avui cal continuar lluitant i reclamant com la resta de dies de l'any que les dones tenen els mateixos drets.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán