Vespre a La 2 - 23/11/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 23/11/16

La mort de Rita Barberà ha conmocionat al món de la política però també ha generat una bronca entre partits...de seguida analitzarem les reaccions...

23/11/2016 00:30:26
Vespre a La 2 - 23/11/16 Vespre a La 2 - 23/11/16
Vespre a La 2 - 23/11/16 00:30:26 23/11/2016
Sinopsis

La mort de Rita Barberà ha conmocionat al món de la política però també ha generat una bronca entre partits...de seguida analitzarem les reaccions a la mort de l'ex alcaldessa de Valencia desde els nostres faristols, avui amb Joaquim Coll, Marina LLansana i Joan López Alegre.

L'exalcadessa de València ha patit un atac de cor a primera hora del matí a l'hotel de Madrid on s'allotjava i els serveis d'emergència no han pogut fer-hi res.

La mort de Rita Barberá, aquest matí, per un atac de cor ha impactat en la primera sessió de control al Govern de la nova legislatura...i ha generat una agre disputa.

El Govern espanyol ha anunciat un nou pla de rodalies per fer front a les incidencies constants de Renfe a Catalunya. Sense donar gaires detalls, ell nou ministre de Foment ha explicat que ha contactat amb el conseller de Territori català per preparar una reunió en la que s'abordarà un nova inversió.

La Sagrada família començarà a pagar la llicència d'obra l'any que ve. Així ho van acordar els responsables del temple amb l'ajuntament de Barcelona ahir en una primera reunió.

El govern català obre expedient sancionador contra gas natural pel cas del tall de llum a la dona morta a Reus.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán