Vespre a La 2 - 21/12/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 21/12/16

Europa dona el revès definitiu a les clausules sól. Els bancs hauran de tornar fins l'últim euro que han cobrat de més per aquestes clausules...

21/12/2016 00:33:08
Vespre a La 2 - 21/12/16 Vespre a La 2 - 21/12/16
Vespre a La 2 - 21/12/16 00:33:08 21/12/2016
Sinopsis

Europa dona el revès definitiu a les clausules sól. Els bancs hauran de tornar fins l'últim euro que han cobrat de més per aquestes clausules abusives... parlarem de les conseqüències que tindrà aquesta sentència desde els nostres faristols amb Andreu Mayayo, Joan Lòpez Alegre i Jordi Garcia Soler.

La CUP ha fet públiques les seves condicions per avalar el comptes despres que ahir tiressin endavant la tramitació parlamentària. Els cupaires volen redistribuir 760 milions...rebaixant el sou d'alts càrrecs per destinar els diners a la renda Mínima Garantida, retirant el concert a les escoles que segreguen per sexes o treure l'aval al Circuit de Montmelò.

Aquesta tarda, el ple del debat la llei d'acompanyament als pressupostos que inclou l'impost sobre el risc mediambiental, el de les begudes ensucrades i de les grasn superficies comercials.

Mentrestant, el Tribunal Constitucional ha notificat al President de la Generalitat i a la resta del Govern la investigació oberta sobre la resolució del referèndum, ja suspesa cautelarment, i els ha advertit de les conseqüències penals d'incomplir-ho.

I també avui s'ha confirmat que Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, van mantenir fa pocs dies una conversa telefònica. Malgrat que no es va tancar cap acord per trobar-se, fons de l'executiu espanyol assenyalen la importància de mantenir vies de diàleg obertes.

PP i PSOE estan d'acord en buscar un mecanisme conjunt per retornar els diners de les clauseles sol.....també s'han posat d'acord en la lluita contra la pobresa energètica. Divendres el consell de ministres aprovarà el decret llei que prohibirà els talls d'electricitat a les famílies més vulnerables. Tot i que no entrarà en vigor fins d'aqui a 3 mesos.

Científics catalans han desenvolupat un test genètic que prediu el risc de patir un infart a una dècada vista amb només una mostra de saliva.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán