Vespre a La 2 - 19/12/16
Vespre a La 2  Vespre a La 2 - 19/12/16

Nou capitol judicial en la causa contra Carme Forcadell.... La declaració com a testimonis de 3 membres de la mesa del Parlament, Ciutadans , PSC i...

19/12/2016 00:35:34
Vespre a La 2 - 19/12/16 Vespre a La 2 - 19/12/16
Vespre a La 2 - 19/12/16 00:35:34 19/12/2016
Sinopsis

Nou capitol judicial en la causa contra Carme Forcadell.... La declaració com a testimonis de 3 membres de la mesa del Parlament, Ciutadans , PSC i Catalunya sí que es Pot, evidencia les diferents visions sobre el procés obert contra la Presidenta del Parlament... El debat sobre la judicialització de la política continua obert... Ho analitzarem desde els nostres faristols amb Toni Bolaño, Esther Vivas i Olga Ruiz.

demà, el Congrès de Madrid derogarà la reforma del Tribunal Constitucional que permet suspendre als càrrecs polítics que no acatin les seves resolucions. La cambra donarà suport a una proposició de llei presentada pel Partit Nacionalista Basc, similar a la presentada també pel PDECAT. L'obejctiu de les dues proposicions és tornar a la situació previa a la reforma del 2015 que va tirar endavant el Partit Popular.

el Delegat del Govern a Catalunya ha reiterat que l'executiu de Rajoy vol reduir els litigis amb el govern català. Després d'apuntar que són més els recursos que la Generalitat presenta contra l'Estat, Enric Millo ha assegurat que s'intensificarà el diàleg per evitar els conflictes de competències.

L'organització que lluita contra la drogadicció ha atès enguany 2MIL 200 persones, un 20 % més de persones que el 2015...una xifra rècord que ens recorda que el consum no s'atura...Els experts es declaren preocupats especialment per la xifra d'adolescents enganxats a l'alcohol i al cannabis.

Entre aquest vespre i demà al matí tindrem la part més dura d'aquest temporal. Fortes ventades, sobretot al Barcelonès i al Maresme; grans onades a tot el litoral; pluja a gairebé totes les comarques costaneres i neu al Pirineu.

Ficha técnica
Dirigido por
Carles Bassoles i Quim Guzmán
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán