Vespre 24 - 22/02/18
Vespre 24  Vespre 24 - 22/02/18

Una crida a la generositat per part d'Esquerra despres que s'hagi filtrat que les negociacions estan congelades...la tibantor entre Junts per...

Disponible hasta 21-02-2222

22/02/2018 00:28:53
Vespre 24 - 22/02/18 Vespre 24 - 22/02/18
Vespre 24 - 22/02/18 00:28:53 22/02/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

Una crida a la generositat per part d'Esquerra despres que s'hagi filtrat que les negociacions estan congelades...la tibantor entre Junts per catalunya i esquerra continua....la batalla va més enllà de la investidura de Puigdemont...que podria ja haver assumit que no serà president.

Hi ha discrepàncies sobre quines conselleries es queda cada partit i sobre el fons de la qüestió: el programa de Govern...de fet aquest tarda s'ha filtrat que els de Puigdemont estan molestos per les renuncies que al seu parer esta fent esquerra al mandat de l' 1 octubre...Més enllà de declaracions de bones intencions, a hores d'ara l'acord no pinta bé analitzarem el panorma polític desde la nostra taula de debat amb Ferran Espada, Rafel de Ribot i Fernando Carrera.

Demà hi ha convocada una Junta de Portaveus extraordinària.....mentre l'oposició apreta perque es formi Govern... Ciutadans amenaça amb anar al Constitucional si la Mesa no posa data al ple extraordinari que reclamen...i el PP avisa que cap imputat pot ser President.

Avui s'han filtrat les declaracions al Suprem del coronel de la Guàrdia Civil, Diego Pérez de los Cobos...Diu davant el jutge LLarena que el dispositiu dels mossos l'1 octubre va ser una estafa...que no van arribar a clausurar cap punt de votació sinó que ho van fer veure... i que l'objectiu de Trapero era facilitar el referendum il.legal. Pérez de Los Cobos nega que es produissin càrregues policials sinó que parla d'actuacions policials per complir el mandat judicial.

Els reis han inaugurat, avui la fira amb el debat de fons sobre la llibertat d'expressió i la llibertat artística obert. El president d'Ifema ha rectificat i ha demanat disculpes per retirar les fotografies i deixa en mans de la galerista que l'obra es torni a exhibir a la fira. L'obra podria exhibir-se en galeries i museus catalans perquè l'ha adquirit, el soci fundador de Mediapro Tatxo Benet i ja ha rebut ofertes.

Els pensionistes de tota Espanya han sortit avui al carrer reclamant una revalorització digna de les pensions. Una de les protestes més tenses ha estat a Madrid davant el Congrès dels diputats. També hi ha hagut concentració a Barcelona....Pensionistes i jubilats denuncien la pèrdua de poder adquisitiu, acusen al govern de buidar la caixa de les pensions i reclamen a Rajoy que reobri el pacte de Toledo per millorar les pensions.

Ficha técnica
Dirigido por
Marta Sugrañes, Ruben Urdiales
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán