Vespre 24 - 02/01/18
Vespre 24  Vespre 24 - 02/01/18

El portaveu d'Esquerra Republicana, ho acabeu de sentir, assegura que no treballen amb cap altre hipòtesi que la de Puigdemont optant a la...

Disponible hasta 21-02-2222

02/01/2018 00:13:44
Vespre 24 - 02/01/18 Vespre 24 - 02/01/18
Vespre 24 - 02/01/18 00:13:44 02/01/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

El portaveu d'Esquerra Republicana, ho acabeu de sentir, assegura que no treballen amb cap altre hipòtesi que la de Puigdemont optant a la investidura a la presidència de la Generalitat. Defuig, doncs aparentment, la polèmica sobre si a la presidència hi hauria d'optar Junqueras pendent de si li aixequen les mesures cautelars, però acte seguit diu que vol que li expliquin com tornarà Puigdemont. I els d'Endavant, integrats a la CUP, li demanen a Puigdemont com pensa implementar la República sense una correlació de forces suficient per fer-ho.

Barcelona destinarà aquest any més de 50 milions d'euros al Pla de Barris. S'actuarà sobre les 16 zones de la ciutat considerades més vulnerables, amb l'objectiu de fer front a les desigualtats socials. El pla es concreta en més de 350 accions en àmbits com l'educació, els drets socials, l'activitat econòmica o l'ecologia urbana, concentrades en l'eix del Besòs, Ciutat Vella, Sants Montjuïc i els barris de Muntanya.

Els agents rurals continuen la investigació per determinar les causes de l'incendi forestal que ha cremat 7 hectàrees a Castelldefels. Treballen amb 3 hipotesis: que l'originés un petard, residus urbans o l'espurna d'una torre elèctrica.

Les dades d'ADN obtingudes del cadaver recuperat a Rianxo, a la Corunya, han ratificat que es tracta de la jove madrilenya Diana Quer. Així ho ha confirmat aquest migdia el delegat del Govern central a Galícia, Santiago Villanueva. En una roda de premsa a la Corunya al costat de diferents comanaments de la Guardia Civil, han explicat que, després de treballar tota la nit, aquesta matinada s'ha aconseguit confirmar que les dades d'ADN corresponen a Diana Quer.

Us parlem ara d'un avenç mèdic que ja està aplicant l'hopital de la Vall d'hebron. És el primer centre sanitari català que opera les apnees del són amb un robot cirúrgic molt menys invasiu i en menys temps. De moment ja s'ha operat 7 pacients amb aquesta tècnica i esperen multiplicar el nombra d'atesos per 10 al llarg de l'any.

El Barça 2018 s'ha posat en marxa aquesta tarda per preparar el primer partit de l'any: aquest dijous, al camp del Celta, en l'anada dels vuitens de Copa del Rei. La novetat de la sessió ha estat la reincorporació de Messi, Suárez i Mascherano, que han aterrat aquest matí a Barcelona, un cop acabat el seu permís extra de vacances.

Ficha técnica
Dirigido por
Marta Sugrañes, Ruben Urdiales
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán