Tinc una idea: Projectes - Inventant el futur | RTVE Play
Tinc una idea  Projectes - Inventant el futur

24/05/2015 00:13:52
Recomendado para mayores de 12 años
Projectes - Inventant el futur Projectes - Inventant el futur
Projectes - Inventant el futur 00:13:52 24/05/2015
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

A Catalunya hi ha centreProjectes - Inventant el futurs de recerca i desenvolupament de primer nivell. Avui coneixerem el de Telefónica, on hi treballen més de 240 investigadors vinguts d'arreu del món. Diuen que les bones idees surten de tres àmbits diferents: del carrer, dels professionals de la ciència i la tecnologia i de les universitats i empreses.

Pablo Rodríguez n’és el director d’Innovació i Investigació de Telefónica i té clar que “per trobar una bona idea se n’ha de mirar moltes, s’ha de besar moltes granotes per trobar el príncep, tots els anys mirem centenars d’idees i, potser, d’aquestes tindran èxit menys de 10”. Al seu parer però també s’han de tenir en compte les idees que fracassen perquè “molts cops del fracàs s’aprèn molt més que de l’èxit“

L’Anna Karolina Hiltunen, líder d’innovació Radio Me, ha pogut tirar endavant un producte que apropa la tecnologia a la gent gran. Ens explica: “hem desenvolupat una idea que permet enviar i rebre missatges de manera molt senzilla entre la gent gran i les persones de la família que utilitzen un telèfon intel·ligent”

Ficha técnica
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán