Tinc una idea - 18/04/2013
Tinc una idea  Tinc una idea - 18/04/2013

"Tinc una idea" celebra el seu primer any amb un programa especial."Un any d'idees" recupera els millors testimonis, projectes i consells de tothom...

18/04/2013 00:25:47
Recomendado para mayores de 12 años
Tinc una idea - 18/04/2013 Tinc una idea - 18/04/2013
Tinc una idea - 18/04/2013 00:25:47 18/04/2013
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

"Tinc una idea" celebra el seu primer any amb un programa especial."Un any d'idees" recupera els millors testimonis, projectes i consells de tothom que hi ha participat. En total el programa ha entrevistat 540 persones entre emprenedors com Pau Garcia-Milà, empresaris com Josep Lagares; esportistes i empresaris com Albert Bosch; creatius i dissenyadors com Laia Pampalona; dinamitzadors culturals com els pianistes Carlos Lamas i Sofia Cabruja; o científics com Mateo Valero o Joan Seoane. En aquest programa especial també s'emetrà un resum de 2 minuts de durada amb més de 180 imatges.

Durant aquest any "Tinc una idea" ha volgut acostar-se a persones, entitats i empreses que tenen una atenció especial a les qüestions socials, com Josep Maria Fisa i la cooperativa Solidança; la cooperativa Molt Tacte que treballa amb persones amb problemes mentals; les cooperatives i/o fundacions Mescladís, El Llindar, Ared, Som Energia.., a més de cooperatives agrícoles i de l'àmbit de l'ensenyament. Al llarg d'aquests dotze mesos el programa també ha posat l'accent en els testimonis de la gent jove, en les seves problemàtiques i els seus plans de futur.

"Tinc una idea" ha parlat de noves tecnologies i ciència (20%); d'emprenedoria social i cultural (20%), de creativitat i disseny (13%) i d'esports i d'alimentació, turisme i ensenyament. ..I hem recorregut municipis de tot Catalunya.

Al programa cal destacar l'apartat anomenat 'Master Class". Es fan 4 preguntes molt concretes a experts a qui demanem també respostes concretes sobre com trobar feina o finançament, fer un pla de treball o empresa o superar-se un mateix malgrat les dificultats. En aquesta secció s'han entrevistat a emprenedors com Marc Vidal o Franc Carreras; a "coaches" com Mar Meneses o Jorge Cuervo; i a professors universitaris com Luisa Alemany, Mel Solé i Yancy Vaillant.

A partir del 18 d'abril el programa estrenarà una nova secció que es diu "La Teva Idea". Amb aquesta secció es busca poder atendre més iniciatives. En aquest nou espai s'emetran els vídeos d'idees o projectes que els espectadors facin arribar. S'escolliran els més interessants i els inclourem al programa.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán