Tinc una idea - Viure de la música
Tinc una idea  Viure de la música

Aquesta setmana 'Tinc una idea' ensenya diverses persones i projectes que intenten fer de la música no només la seva raó de viure sinó també la...

Disponible hasta 21-02-2222

25/10/2017 00:21:39
Recomendado para mayores de 12 años
Viure de la música Viure de la música
Viure de la música 00:21:39 25/10/2017

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Aquesta setmana 'Tinc una idea' ensenya diverses persones i projectes que intenten fer de la música no només la seva raó de viure sinó també la seva professió i la base principal de la seva economia productiva. El programa planteja si és possible "viure de la música".

Tot té una altra dimensió quan hi sona música. Potser per això hi ha tantes persones que voldrien fer de la música la seva professió. Però, es pot viure de la música? Hi reflexionen tres generacions de persones de diversos àmbits: intèrprets, constructors d'instruments, professors, empresaris i joves que intenten forjar la seva carrera.

En el reportatge d’avui entrem al taller gegant d’uns dels orgueners més prestigiosos de Catalunya. Coneixerem l’organista titular de la Basílica de Santa Maria del Mar també de Barcelona. Veurem noves maneres d’interpretar i escoltar música...I visitarem l’ESMUC, l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán