Tinc una idea - 24/05/2012
Tinc una idea  Tinc una idea - 24/05/2012

Al programa "Tinc una idea" coneixerem Xavier Barriga, fill i nét de forners, ha revolucionat el món del pa. Actualment té quatre establiments a...

24/05/2012 00:24:09
Recomendado para mayores de 12 años
Tinc una idea - 24/05/2012 Tinc una idea - 24/05/2012
Tinc una idea - 24/05/2012 00:24:09 24/05/2012
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Al programa "Tinc una idea" coneixerem Xavier Barriga, fill i nét de forners, ha revolucionat el món del pa. Actualment té quatre establiments a Catalunya sota la marca Turris. També veurem dos casos concrets de com dues noves aplicacions de mòbils ens poden fer la vida més fàcil.

El Xavier Barriga és fill i nét de forners. Tot i que en un primer moment ell no s'hi va dedicar i el negoci familiar va tancar per jubilació, 15 anys més tard, després d'haver viatjat i estudiat, en Xavier va obrir un nou forn de pa. Ho va fer amb uns mètodes innovadors sobretot en el procés d'elaboració, ell mateix explica que un dels secrets està en la massa mare del pa i en tornar a donar valor a una manera de fer les coses com abans, però innovant. Actualment té 4 establiments sota la marca Turris a diferents municipis de Catalunya.

A Espanya cada dia es descarreguen més d'un milió d'aplicacions de telefonia mòbil. Per tant, cada dia són més les persones, sobretot joves, que utilitzen els coneguts telèfons intel·ligents per la seva vida quotidiana. A la secció de Projectes d'avui veurem dos casos concrets de noves aplicacions de mòbils: en el primer cas, podem demanar un taxi només amb un sol clic i en el segon cas sabrem com podem menjar bé a casa de restaurant.

Finalment la Sonia Mulero, directora de la Fundació INLEA i el Pepe Torres, director del Museu dels Invents de Barcelona -MIBA- ens expliquen com podem vèncer la por de fracassar.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Peralta
Géneros
Ciencia y futuro
Idiomas
Catalán