www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.14.0/js
1419303

Tinc una idea - 24/05/2012

24 maig 2012

Al programa "Tinc una idea" coneixerem Xavier Barriga, fill i nét de forners, ha revolucionat el món del pa. Actualment té quatre establiments a Catalunya sota la marca Turris. També veurem dos casos concrets de com dues noves aplicacions de mòbils ens poden fer la vida més fàcil.

El Xavier Barriga és fill i nét de forners. Tot i que en un primer moment ell no s'hi va dedicar i el negoci familiar va tancar per jubilació, 15 anys més tard, després d'haver viatjat i estudiat, en Xavier va obrir un nou forn de pa. Ho va fer amb uns mètodes innovadors sobretot en el procés d'elaboració, ell mateix explica que un dels secrets està en la massa mare del pa i en tornar a donar valor a una manera de fer les coses com abans, però innovant. Actualment té 4 establiments sota la marca Turris a diferents municipis de Catalunya.

A Espanya cada dia es descarreguen més d'un milió d'aplicacions de telefonia mòbil. Per tant, cada dia són més les persones, sobretot joves, que utilitzen els coneguts telèfons intel·ligents per la seva vida quotidiana. A la secció de Projectes d'avui veurem dos casos concrets de noves aplicacions de mòbils: en el primer cas, podem demanar un taxi només amb un sol clic i en el segon cas sabrem com podem menjar bé a casa de restaurant.

Finalment la Sonia Mulero, directora de la Fundació INLEA i el Pepe Torres, director del Museu dels Invents de Barcelona -MIBA- ens expliquen com podem vèncer la por de fracassar.

veure més sobre "Tinc una idea - 24/05/2012" veure menys sobre "Tinc una idea - 24/05/2012"
Clips

Els últims 912 programes de Tinc una idea

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

Afegeix comentari ↓

  1. VIDA

    me gusto mucho el programa.el diseño muy juvenil y alegre y las cosas que salen muy interesantes,con estos programas se puede ver como evoluciona la sociedad y el mundo.me gusta la lengua catalana,con esto aprendo mas catalan

    01 feb 2014