59 segons - Programa informatiu a RTVE Play
59 segons  Montserrat Tura

El programa "59 segons" de TVE Catalunya tractarà de la polèmica sobre la presència dels símbols religiosos a la nostra societat i de la tolerància...

23/12/2009 01:36:19
Recomendado para todos los públicos
Montserrat Tura Montserrat Tura
Montserrat Tura 01:36:19 23/12/2009
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El programa "59 segons" de TVE Catalunya tractarà de la polèmica sobre la presència dels símbols religiosos a la nostra societat i de la tolerància i la convivència de les creences en el món occidental amb la consellera de justícia, Montserrat Tura.

Tractant-se de l'última edició del programa abans de les festes de Nadal, els nostres convidats i analistes abordaran els arguments a favor i en contra de l'exhibició d'aquests símbols i de les recents polèmiques a diversos països, com ara el debat a França sobre l'ús del mocador per part de les dones musulmanes, la votació a Suïssa per a la supressió dels minarets o la votació al Congrés de Diputats sobre la retirada dels símbols religiosos de les escoles.

Per analitzar aquestes qüestions, el programa ha convidat la doctora en filologia de la Universitat de Barcelona i experta en el món islàmic, Dolors Bramon , i el periodista, escriptor i president de GEC Família, Daniel Arasa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán